07 / 05 / 2024

gaziantep defterdarlığı ihale

gaziantep defterdarlığı ihale

Gaziantep Defterdarlığı tarafından, Gaziantep Güvenevler Mahallesi'nde yer alan bağ ve tarla 305 milyon 860 bin TL tahmini bedelle 18 Nisan 2013 tarihinde ihale ediliyor...

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Gaziantepliler dikkat! Tarih açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den o ile 2 bin 249 yeni konut müjdesi! Temmuz'da düğmeye basılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gaziantep'te 2 bin 429 yeni konut hayata geçirecek. İşte TOKİ Gaziantep projelerinin ihale tarihleri ve tüm detaylar...

TOKİ'den Gaziantep'e binlerce ucuz konut müjdesi! O ilçe için düğmeye basıldı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep projelerinin detayları açıklandı. İşte TOKİ Gaziantep projelerinin ihale tarihleri ve konut sayıları...

Gaziantep Akkent Camii'nin inşaatı için 30 milyon TL’lik ihale!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin Akkent Camii inşaatının tamamlanması için 30 milyon TL’lik ihale düzenlediği iddia edildi.

Gaziantep'te 8.3 milyon TL'lik arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Gaziantep Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 1 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Gaziantep'te arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 8 Mayıs'ta!

Gaziantep Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 8 Mayıs'ta yapılacak..

Elazığ Defterdarlık binası ihalesi 14 Nisan'da!

Elazığ Defterdarlığı binasının yapımına ilişkin ihale 14 Nisan tarihinde yapılacak. Arsa karşılığı yapılacak bina ile defterdarlık artık kiradan kurtulmuş olacak.

Gaziantep OSB'de tesis inşaatı ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Evsel Ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi Yapım İşi ihale edilecek. İhalesi 14 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Gaziantep OSB'de tesis yapım ihalesi 14 Şubat'ta!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Evsel Ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi yapım işini ihale edecek. İhalesi 14 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ’den Gaziantep Şahinbey’e 643 konut!

TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi’nde inşa edilecek 643 konutun ihalesi yapıldı. 22 Kasım, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, taziye evi ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.

Sakarya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesisi ihalesi!

Sakarya Defterdarlığı, Sakarya'nın Sapanca, Geyve,Akyazı,Adapazarı, Karasu ve Pamukova ilçesinde bulunan 7 gayrimenkulün irtifa hakkı tesis ihalesini gerçekleştirecek. İhale bedeli toplam 39 milyon 131 bin 233 TL olan gayrimenkuller 15 Kasım 2016 tarihinde ihale edilecek.

Ankara Defterdarlığı'ndan 5.1 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara İli, Yenimahalle ve Çankaya İlçesi'ndeki 4 arsayı satışa çıkardı. Aralarında Zirvekent 1 Sitesi'nin konut alanınında bulunduğu arsalar 12 Ağustos Cuma günü 5 milyon 187 bin 100 TL'ye ihale edilecek.

Gaziantep Şehitkamil'de 3.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep 13. İcra Dairesi, Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi'ndeki 9 gayrimenkulü satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek taşınmazların satış bedeli 3 milyon 102 bin TL olarak belirlendi.

gaziantep defterdarlığı ihale Haberi

gaziantep defterdarlığı ihale


Gaziantep Defterdarlığı tarafından, Gaziantep Güvenevler Mahallesi'nde 37 pafta 2621 ada 4227 parsele ait 118.733,00 metrekare yüzölçümlü bağ ve tarla 305 milyon 860 bin TL muhammen bedelle 18 Nisan 2013 tarihinde saat 10.00'da ihale ediliyor. Söz konusu alan 1/1000’lik uygulama imar planında merkezi iş alanı, turistik ve kültürel tesis, eğlence, otel, sağlık, konut, alışveriş merkezi, kapalı otopark, yeşil alan ve imar yolu olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için