18 / 05 / 2024

gaziantep domotex 2014

gaziantep domotex 2014

Gaziantep’ te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı, Hindistan, Özbekistan, Birleşik Arap emirlikleri, Suudi Arabistan’ın da katılımıyla, yurtiçi ve yurtdışından 7.402 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı...

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep Ibis&Novotel ve Kayseri Ibis&Novotel değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Gaziantep Ibis&Novotel ve Kayseri Ibis&Novotel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Divan Gaziantep kendi alanının en iyisi seçildi!

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.

Küçük esnaf için büyük adım!

Gaziantep esnaflarının en büyük sorunu olan sermaye ve tanıtım için Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği düğmeye bastı. Gaziantep'te 2014 yılı içinde 3 bin 320 kişi yeni iş yeri açarken 880 esnaf işi bıraktı.

Gaziantep'te yılda 300 milyon metrekare halı üretiliyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na 60'ı Gaziantep'ten 100'e yakın Türk firmasının katılmasının sektör açısından önemli olduğunu belirtti.

Domotex Hannover 17-20 Ocak 2015'te!

17-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Domotex Hannover 2015 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’na Gaziantep’ten 60 halı firması yanı sıra halı sektörünün önde gelen firma temsilcileri ve üreticilerinin katılacağı bildirildi.

Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürü Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti!

Malatya Kadastro Müdürü olarak görev yapmakta iken 24 Kasım 2014 tarih ve 77832 sayılı Bakanlık oluru ile Tapu Kadastro Gaziantep Bölge Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Mustafa Aslan, Vali Tapsız’ı ziyaret etti.

Gaziantepli Halıcılar Domotex Hannover'a katılacak!

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri'nden yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Hannover kentinde 17 - 20 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Domotex Hannover 2015'e Gaziantep'ten 60 halı firması katılıyor.

Gaziantep İbis Novotel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan Gaziantep İbis&Novotel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği değerleme raporu...

Davutoğlu: Gaziantep'teki baraj projeleri için çalışıyoruz

Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen "2014 Gaziantep'in Yıldızları" ödül töreninde konuşan Başbakan Davutoğlu, organize sanayi bölgelerinin en kısa zamanda kurulmasına her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Gaziantep Kızılhisar'da 2 adet gayrimenkul: 17 milyon 248 bin TL!

Gaziantep İli Kızılhisar İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Aralık 2014 Perşembe günü saat 15:00'da ihale ediliyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 5 adet satılık arsa: 5 milyon 150 bin TL!

Gaziantep'in Şehitkamil İlçesi'nde yer alan 5 adet arsa Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından 18 Aralık 2014 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

gaziantep domotex 2014 Haberi

gaziantep domotex 2014

Gaziantep’ te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen Domotex Gaziantep Makine Halısı Fuarı,  Hindistan, Özbekistan, Birleşik Arap emirlikleri (BAE), Suudi Arabistan’ın da katılımıyla, 4 gün boyunca yurtiçi ve yurtdışından 7.402 profesyonel ziyaretçiyi ağırladı.


Fuar,  halı üreticilerinin inovasyon yarışına da sahne oldu. Birçok marka ilk kez bu fuarda sergiledikleri yeniliklerle büyük ilgi gördü. Aralarında, Merinos, Dinarsu, Kaşmir, Royal/ Pierre Cardin, Kartal/Sanat, Festival/ Yasin Kaplan, Angora Kaplan Kardeşler, Atlas, Atlantik, Gürteks/Flora, Bahariye gibi bilinen çok sayıda marka fuarda son ürünleriyle yer aldı.


Fuar, Türkiye halı sektörü ve ihracatına sağladığı büyük katkının yanı sıra, Gaziantep ekonomisini de canlılık getirdi. Fuar nedeniyle başta oteller olmak üzere, tüm mekânlarda büyük bir doluluk yaşandı.


300 MİLYON METREKARE MAKİNE HALISI ÜRETİLİYOR!


Makine halısı sanayisi büyük ölçekli...