06 / 05 / 2024

gaziantep Domotex Halı Fuarı

gaziantep Domotex Halı Fuarı

Domotex Makine Halısı Fuarı bugün sona eriyor. Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, "Domoteks Gaziantep Makine Halısı Fuarı"nı ziyaret eden müşterilerle önemli iş bağlantıları gerçekleştirildiğini söyledi.

Domotex Halı Fuarı 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek!

Domotex Gaziantep Fuarı için geri sayım başladı. Yıllık makine halısı üretimi 300 milyon m2’yi aşan Gaziantep’te, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen fuar nedeniyle büyük bir canlılık yaşanıyor.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlendi. 60 ülkeden 1409 katılımcının bulunduğu fuarda Peli Parke, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Gaziantep'teki spor yatırımları hızlandırılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Şahin, kentte ihtiyaç duyulan bölgelere yapılacak 20 adet halı saha, 1 adet kapsamlı tenis sahası ve tesisi projelerinin hızlandırılmasını talep etti

Gaziantep kentsel dönüşümle bambaşka bir hal alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yıl içinde Gaziantep'te çok şeyler yapıldığı ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirterek, şehrin kentsel dönüşümlerle bambaşka bir hal alacağını vurguladı.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Empera Halı, Domotex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Empera Halı, sektörün dünyadaki en önemli fuarı olan Domotex Fuarı’nda ilk yurtdışı fuar deneyimini yaşadı. Türkiye’nin yeni premium halısı Empera, Domotex Fuarı’nda pek çok ülkeden katılımcıyla bir araya geldi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Gaziantep'te icradan 3.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 6. İcra Dairesi, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan halı dokuma fabrikasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 3 milyon 707 bin TL olarak belirlendi.

Mehmet Aytaç: Gaziantep'in dört bir tarafı imara açılmalı!

Gaziantep'te gittikçe içinden çıkılmaz hal alan imar yapılaşmalarında en büyük şikayet, bazı bölgelerin imara açılmasına rağmen henüz yapılaşmaya geçilmemesi yolunda.

Mehmet Aytaç: Gaziantep'in dört bir tarafı imara açılmalı!

Gaziantep'te gittikçe içinden çıkılmaz hal alan imar yapılaşmalarında en büyük şikayet, bazı bölgelerin imara açılmasına rağmen henüz yapılaşmaya geçilmemesi yolunda.

gaziantep Domotex Halı Fuarı Haberi

gaziantep Domotex Halı Fuarı


Gaziantep'te düzenlenen Domotex Makine Halısı Fuarı bugün sona eriyor. Sektör temsilcileri ve meslek odaları fuarın gördüğü ilgiden çok memnun


Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, "Domoteks Gaziantep Makine Halısı Fuarı"nı ziyaret eden müşterilerle önemli iş bağlantıları gerçekleştirildiğini söyledi. 


Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep Ticaret Odası işbirliğinde Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarın sektör açısından çok yararlı geçtiğini belirtti. 


Müşterilerin sezon öncesi gözlem amaçlı fuarı ziyaret etme ihtiyacı duyduğunu ifade eden Kaplan, "Çok yoğun bir katılım oldu. Sadece ilk gün 48 ülkeden binlerce insanı ağırladık. Kentteki halı fabrikalarını ziyaret eden müşterilerle önemli iş bağlantıları gerçekleştirildi" diye konuştu. 


Fuarda 150'yi aşkın firmanın stant açtığını anımsatan Kaplan, sektörün hızla büyüdüğüne dikkati çekti. 


Dünya parça halı üretiminin yüzde 57'sini karşıladıklarını vurgulayan Kaplan, "Son teknolojiye sahip bin 400...