12 / 05 / 2024

gaziantep düzbağ projesi

gaziantep düzbağ projesi

DSİ Genel Merkezi’nde Genel Müdür Ali Rıza Diniz ve ekibi ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, burada Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı...

GASKİ Gaziantep’in 50 yıllık su sorununu çözecek!

GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep’in 50 yıllık su sorununu çözmek için çalışmaların başladığını ifade ederek, “Bu hayalimizi Düzbağ projesiyle gerçekleştireceğiz” dedi.

Gaziantep'in 50 yıllık su sorunu çözülüyor!

GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler yaptığı açıklamada Gaziantep’in 50 yıllık su sorununu çözmek için çalışmaların başladığını ifade ederek, “Biz bu hayalimizi Düzbağ projesiyle gerçekleştireceğiz” dedi.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Hatay'da, Toplu Düğün Projesi kapsamında 100 depremzede nişanlı çifte, toplu düğün yapılıp çeyiz desteği sağlanacak. İşte detaylar...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Gaziantep Burçkarakuyu projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Burçkarakuyu'da 912 yeni konut inşa edecek.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep’te 3 yeni proje için imzalar atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile GAP'ın ortaklaşa gerçekleştireceği "Sütümü Soğutuyorum Değerini Arttırıyorum Projesi", "Dülük Kaya Mezarları Çevre Düzenlemesi Projesi" ile "Tilmen Höyük Çevre Düzenlemesi Projesi" nin işbirliği protokolüne imza atıldı. 

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

gaziantep düzbağ projesi Haberi

gaziantep düzbağ projesi


DSİ Genel Merkezi’nde Genel Müdür Ali Rıza Diniz ve ekibi ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, burada Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı. GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler ve ekibi de toplantıda baraj projesi ile ilgili bir sunum yaptı.


Belediye başkanı olduktan sonra en önemli görevlerinden birisinin su yönetimi olduğunu vurgulayan Şahin, bunun için iyi bir ekip oluşturduklarını kaydetti. Bölgenin son 40 yılın en kurak dönemini geçirdiğini, su sıkıntısı yaşanması ihtimalini göz önüne aldıklarını dile getiren Başkan Şahin, bu sene yağan bol yağmur ile bu kaygının bir nebze olsun giderildiğini belirtti.


Kendine ait su kaynağı olmayan illerden birisinin Gaziantep olduğunu ve şebeke suyunun şehir dışından geldiğini anımsatan Şahin, 2 milyonluk kent nüfusuna 300 bini aşkın Suriyelinin eklenmesinin bu sıkıntıyı...