28 / 04 / 2024

gaziantep en büyük semt pazarı nerede

gaziantep en büyük semt pazarı nerede

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Türkiye’nin en büyük 2. camisinin inşaatı çöktü: Mühendis 16 saattir enkaz altında!

Gaziantep'te inşa edilen Türkiye'nin 2'nci en büyük camisinin inşaatında iskele çöktü, inşaat mühendisi Korkut Küçükcan enkaz altında kaldı. 

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Gaziantep Bilal Çeker Camii, Nizip'in en büyük camisi olacak!

Hayırsever iş adamı Bilal Çeker tarafından Gaziantep'in Nizip ilçesine yapılan Bilal Çeker Cami'nin mimarı olan Nihat Akpek, Mir Yapı tarafından yapımına başlanan caminin Nizip'in en büyük camisi olacağını söyledi.

Gaziantep Oğuzeli'nin en büyük parkı açıldı!

Oğuzeli’ne ilçenin en büyük parkını yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, parkın açılış için bir program düzenledi. Açılış programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı...

Türkiye'nin en büyük solar otoparkı Gaziantep'te kuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi boş duran otopark çatılarının güneşten elektrik üretimi amacıyla değerlendirilmesine yönelik bir proje geliştirdi. Türkiye'nin en büyük solar otoparkı, GASKİ'nin 25 Aralık İşletmeler Tesisi'nde kuruldu.

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu!

Türkiye’nin en büyük solar parkı Gaziantep’te kuruldu. Üretilecek elektrik ile 90 evin bir yıllık enerji ihtiyacının karşılanabileceği belirtildi. Solar otopark yaklaşık yılda 90 evin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahip.

Türkiye'nin en büyük camisi ve en büyük parkı Şahinbey'de yapılacak!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 milyon 700 bin m2’lik Türkiye’nin en büyük parkını yapacaklarını ve parkın 1 ve 2. etaplarını Kasım ayı içinde halkın hizmetine sunacaklarını belirtti..

Güneydoğu'nun en büyük AVM'si Prime Mall açıldı!

Güneydoğu´nun en büyük alışveriş merkezi Prime Mall Gaziantep’te açıldı. 150 milyon dolar yatırımla hayata geçen AVM, 56 bin metrekare mağaza alanı ve 160 bin 992 metrekare toplam alanıyla Güneydoğu’nun en büyüğü olma özelliğini taşıyor...

Türkiye'nin en büyük parkı Gaziantep'te yapılıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Türkiye'nin en büyük parkı inşa ediliyor...

Aydın’a Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi yapılıyor!

Aydın Müftüsü Kocaoğul: "Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak"

Ankara’ya Türkiye’nin en büyük bilim merkezi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Altunbaşak, Türkiye’nin en büyük bilim merkezini Ankara’da kurmak için ön protokol imzaladı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Bomonti'nin en büyük projesini yapacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ağaoğlu’nun Bomonti’de Net Holding’ten aldığı arsayı 6 ay önce satın aldı ve yanındaki arsayla birleştirerek bölgenin en büyük arsasının sahibi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa edecek!

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa etmek için yaklaşık 10 milyon dolar harcayacak

gaziantep en büyük semt pazarı nerede Haberi

gaziantep en büyük semt pazarı nerede

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

9 bin 200 metrekarelik inşaat alanı ve 3 katlı yapısıyla Gaziantep’in en büyük semt pazarı olan Narlıtepe Semt Pazarı’nın inşaatında son aşamaya gelindi. Semt pazarı haricinde sosyal aktivitelerin de yapılabileceği bir tesis olarak yaptırılan Narlı Tepe Semt Pazarı Fırat, Akdere, Barak gibi mahallelere de hizmet edecek.

Narlıtepe Semt Pazarı’nın inşaatının yakın zamanda tamamlanacağını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “Pazar yerimiz büyük oranda tamamlandı. Bu pazar yerimizin altındaki katlarda özellikle hanım kardeşlerimizin çalışabileceği atölyelerin bulunduğu çok fonksiyonlu bir tesis inşa ettik. Çok yakın zamanda bu pazar yerimizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben şimdiden Narlıtepe Semt Pazarı’nın mahallemize, bu semte...