29 / 04 / 2024

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi son durum

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi son durum

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Gaziantep'te 26 kişinin yaşamını yitirdiği binaya sahte belgelerle yapı ruhsatı düzenlenmiş!

Gaziantep'te, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde yıkılan ve 26 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edilen iddianame kabul edildi.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Burdur Engelsiz Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Burdur Belediyesi, hayata geçirdiği engelsiz yaşam merkezini hizmete açtı.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Toplumsal fayda odaklı projeleriyle sosyal belediyecilikte ilklerin mimarı olan Üsküdar Belediyesi yarıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin En Kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi, Bulgurlu’da hizmete açıldı. 

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi son durum Haberi

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi son durum


Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerini sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, “Engelsiz Kent Gaziantep” kimliğine yakışan hizmetlerine devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “Engelin elde, ayakta, gözde ve kulakta değil yaşarmayan gözde nasırlaşmış kalpte” sözünü havada bırakmıyor ve icraatlarıyla takdir topluyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 13 bin 824 metrekare kapalı alandan oluşacak çok kapsamlı ve kompleks bir tesis olma niteliğini taşıyacak Engelsiz Yaşam Merkezinde 240 personel görev yapacak. 

İnşaatı süren merkezde işitme, konuşma, otistik engelliler bölümü, hafif, orta ve ağır zihinsel engelliler için özel eğitim bölümleri, kapalı yüzme havuzu, hidroterapi havuzu, duyu bütünleme terapisi, snoezelen terapisi, özgül öğrenme güçlüğü bölümleri, fizik tedavi birimi, meslek atölyeleri, sergi salonu, konferans salonu, nefes evi ve çok amaçlı kapalı spor salonu yer...