27 / 04 / 2024

gaziantep forum ne zaman açılacak

gaziantep forum ne zaman açılacak

Türkiye'de 2004 yılından bu yana 3.4 milyar euro değerinde yatırım yapan Multi Development Türkiye, Türkiye'deki 11'inci AVM'sini Gaziantep'te açıyor. 3 Ekim'de açılacak Forum Gaziantep, yaklaşık 120 milyon euroluk yatırım değerine sahip...

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Suriye'de Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı 3 fakülte kurulacak!

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesinde toplamda 20 konut kuralı satılacak. Peki, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura çekimi ne zaman?

gaziantep forum ne zaman açılacak Haberi

gaziantep forum ne zaman açılacak


Türkiye'de 2004 yılından bu yana 3.4 milyar euro değerinde yatırım yapan Multi Development Türkiye, Türkiye'deki 11'inci AVM'sini Gaziantep'te açıyor. 3 Ekim'de açılacak ve yaklaşık 120 milyon euroluk yatırım değerine sahip Forum Gaziantep, 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.


Forum Gaziantep'in tanıtım toplantısında konuşan Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü, yaklaşık 120 milyon euroluk yatırım değerine sahip Forum Gaziantep, Multi Development Türkiye'nin Gaziantep'teki ilk projesi olduğunu söyledi. 3 Ekim Perşembe günü hizmete girecek Forum Gaziantep'te Koçtaş, Mediamarkt ve Boyner'in yanı sıra 120 ulusal ve uluslararası markaya ev sahipliği yapacağını aktaran Hulusi Belgü, "Starbucks, Migros, Boyner, Yargıcı, Mango, Teknosa gibi Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarını buluşturan Forum Gaziantep, 3 katta toplam 44 bin metrekare kiralanabilir alanda hizmet verecek" dedi. Belgü, AVM'de...