02 / 05 / 2024

Gaziantep gayrimenkul satışı

Gaziantep gayrimenkul satışı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Göktürk ve Beylerbeyi ilçelerinde bulunan 3 gayrimenkul 44 milyon 54 bin 250 TL muhammen bedelle satıyor...

Gaziantep Belediyesi'nden 5.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet gayrimenkul düğün salonu yapımı amacıyla toplamda 5 milyon 983 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te 4.1 milyon TL'ye icradan satılık 10 gayrimenkul!

Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Güneykent Mahallesi'nde yer alan 10 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 150 bin 209 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şahinbey Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 55 milyon TL'ye!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey'de 2 gayrimenkul satıyor: 49.3 milyon TL'ye!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 4 gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Gaziantep'te satılık 21 gayrimenkul!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil'de yer alan 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

İLBANK 3 ildeki 19 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 19 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Ankara, İstanbul ve Gaziantep'te bulunan arsaların ihalesi 30 Nisan 2019 günü gerçekleşecek.

İLBANK 4 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 24 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Ankara, İstanbul, Gaziantep ve Elazığ'da bulunan arsaların ihalesi 11 Mart 2019 günü gerçekleşecek.

Gaziantep'te 17 gayrimenkul satışa çıkarıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Şahinbey Belediye Başkanlığı, 8 mahallede bulunan 17 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 157 milyon 650 bin 540 TL olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul Gaziantep'te 4 gayrimenkulü satışa çıkardı!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 16 ve 29 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Gaziantep Şahinbey'de 19 gayrimenkul satışa çıkarıldı!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde toplam 19 gayrimenkulü satışa çıkardığını açıkladı. Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan toplam 19 arsa farklı fiyatlarla satışa çıkarıldı.

TCDD'den Adana ve Gaziantep'te satılık 106 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana'nın Seyhan ve Pozantı, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 2016 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihaleleri 21-22 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TTA'dan Aydın, Gaziantep, Van'da 9 gayrimenkul satışta!

TTA Gayrimenkul A.Ş. tarafından Aydın, Gaziantep ve Van'da yer alan 9 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 17 Şubat 2015 olarak belirlendi...

Emek İnşaat Ve İşletme A.Ş 8 ilde 183 milyon 551 bin TL'ye 15 adet gayrimenkul satıyor!

Emek İnşaat İstanbul, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Manisa, Adana, Samsun ve Ankara'da toplamda 15 adet gayrimenkul satıyor. Gayrimenkullerin satışı 6 Ağustos ile 13 Ağustos arasında yapılacak.

Gaziantep gayrimenkul satışı Haberi

Gaziantep gayrimenkul satışı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, Gaziantep ili, Göktürk ve Beylerbeyi ilçelerinde bulunan 3 gayrimenkul 44 milyon 54 bin 250 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 26 Ocak Çarşamba günü saat 15:00'te yapılacak. 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1. İHALENİN KONUSU: Tapunun Şehitkâmil İlçesi Göktürk ve Beylerbeyi Mahallelerinde bulunan, aşağıda ada, parsel numarası, tapu alanı, imar durumu, metrekare rayiç bedeli, toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir.

2. İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ: İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile ayrı ayrı yapılacaktır.

3. İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ: İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihaleye ait şartnameyi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin web adresinden (https://www.gaziantep.bel.tr/tr/ihaleler) temin edeceklerdir. Çıktısı alınan şartname, ihaleye teklif...