28 / 04 / 2024

gaziantep gecekondu oranı

gaziantep gecekondu oranı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 30 Mart yerel seçimlerinde kadın seçmenlerden önemli bir oy aldığının belirterek, “Bütün Anadolu Kadınları adına koltuğa oturdum ve başaramama gibi bir lüksüm yok” dedi...

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep'te şirketlerin yüzde 5'i Suriyelilerin!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, kentte kayıtlı 18 bin şirketten 900'ünün Suriyelilere ait olduğunu ve bu rakamın Türk işletmelerinin yüzde 5'i oranında olduğunu söyledi.

Gaziantep Şahinbey'de tapu tahsis bedelleri iade edilecek!

6745 Sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında Gecekondu Kanununa geçici madde ilave edildi. Buna göre Gaziantep Şahinbey'de tapu tahsis bedelleri iade edilecek..

Gecekondu Yasası’nda değişiklik teklifi Meclis'e sunuldu!

Gecekondu Yasası’nda değişiklik öngören kanun teklifi, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve 25 Ak Partili milletvekili tarafından TBMM Başkanlığı’na sunuldu.

Mesut Akgül: Mamak'taki kentsel dönüşüm 2023'ten önce biter!

7 yılda yıktığı 30 bin gecekondunun ardından dönüşümde ikinci devreyi başlatan Mamak Belediyesi, 2019’a kadar ilçedeki gecekondu oranını yüzde 10’a düşürmeyi planlıyor.

Gaziantep'te konut satışları arttı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2015 yılı Ekim ayı sonuçları değerlendirildi. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %8,8 oranında artarak 104.098 oldu.

Gaziantep'te Eylül ayında bin 780 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, Eylül 2015 'Konut Satış İstatistikleri'ni Türkiye genelinde konut satışları 2015 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 20,1 oranında azalarak 92 bin 483 oldu. Gaziantep'te ise Eylül ayında 1.780 konut satıldı.

Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut için ilk adım atıldı!

Artan nüfus oranı ile her geçen gün konut ihtiyacı duyulan Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi, 50 bin konut yapımı ile başlattığı “konut atağının” ilk adımını da gerçekleştird

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nın temeli atıldı!

Artan nüfus oranı ile her geçen gün konut ihtiyacı duyulan Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı.

Nakdi kredilerin mevduat oranının en yüksek olduğu il Gaziantep!

Nakdi kredilerin mevduat oranının en yüksek olduğu il Gaziantep. Buna göre Gaziantep her 1 lirayı bankaya yatırırken, yaklaşık 3,5 lirayı da bankadan kredi çekerek harcadı.

Gaziantep Holiday Inn Ekspress 2016'da açılacak!

Gaziantep'te Suriyeli turizmi başladı. Birçok ülkeden yardım için gelen STK'lar şehrin turizm hareketini 12 aya çıkardı. Otellerin doluluk oranı yüzde 50'lerden yüzde 70'lere yükseldi..

Gaziantep'te ev fiyatları uçtu!

Türkiye Konut Fiyatları Endeksi (TKFE) Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 20 oranında artış gördüğünü açıkladı. Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Aytaç ise fiyat artışının durması için, yeni bölgelerin imara açılması gerektiğini söyledi.

Gaziantep'teki barajların doluluk oranı yüzde 30!

Ülke genelinde barajlardaki su oranlarının düşmesi üzerine kamuoyuna bir açıklama yapan GASKİ Genel Müdürlüğü, Gaziantep ’in içme suyunun barajlardaki doluluk oranın yüzde 30 olduğunu belirtti.

gaziantep gecekondu oranı Haberi

gaziantep gecekondu oranı


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 30 Mart yerel seçimlerinde kadın seçmenlerden önemli bir oy aldığının belirterek, “Bütün Anadolu Kadınları adına koltuğa oturdum ve başaramama gibi bir lüksüm yok” dedi.


Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı şahin, katıldığı bir ulusal televizyon kanalında Mahalli İdareler Seçimi öncesi ve sonrasındaki gelişmeleri değerlendirdi. Gaziantep’in cazibesi olan ve katma değeri her geçen gün artan bir şehir olduğunu vurgulayan Şahin, “12 yılın birikiminin sonucunda biz Gaziantepliler birbirimizi çok iyi anladık. Bir şehir düşünün ki bütün medeniyetlere ev sahipliği yapmış, tarih ve kültürel yönü ile bugün dünya gündemine giren bir şehir olmuş. Bu zenginliğin örneklerinin başında bugün pek gündeme gelmeyen ve gün yüzüne çıkmayan bir Karkamış Antik Kenti var. Japonya heyeti, ‘Karkamış Antik Kenti ortaya çıkarırsanız dünya tarihini...