14 / 05 / 2024

gaziantep Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii

gaziantep Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantepli hayırsever işadamı Hacı Arif ve eşi Pervin Yentur tarafından yaptırılan Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii’nin temel atma töreni dualarla atıldı.

Gaziantep Üniversitesi'ndeki dükkanların tahliye kararına tepki!

Gaziantep Üniversitesi'nin ana kampüsü içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 seneden beri hizmet sunan Çarşı'daki 50'ye yakın işletme sahibine Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Çarşı için başka planlama yapılacağı nedeniyle tahliye tebligatı yollandı.

Gaziantep Hacı Perihan Kıymık Cami'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in annesi adına yaptıracağı Hacı Perihan Kıymık Cami'nin temeli Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve davetliler tarafından atıldı.

Adana Arif Uçurum Camii ibadete açıldı!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB) hayırsever "Uçurum" ailesi tarafından İstanbul'daki Sultan Ahmet Camisinden esinlenerek yaptırılan Arif Uçurum Camii törenle ibadete açıldı.

Tepebaşı'nda çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bölgenin fiziki yapısını iyileştirmeye devam ediyor. Şehrin birkaç noktasında aynı anda çalışmalarını ekipler, Batıkent Mahallesi Bestekar Hacı Arif Bey Parkında da mesaisine devam ediyor.

Şehitkamil Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii'nin temeli atıldı!

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantepli hayırsever işadamı Hacı Arif ve eşi Pervin Yentur tarafından yaptırılan Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii’nin temel atma töreni dualarla atıldı.

Doygun Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doygun Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hacı Arif Doygun ve Hasan Doygun tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da İstanbul, Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Gaziantep Hacı Ahmet Ercan Camii açıldı!

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantepli Hayırsever İşadamı Hacı Ahmet Ercan tarafından yaptırılan Hacı Ahmet Ercan Camii’nin açılışı dualarla yapıldı.

Gloria Jean's Coffees Gaziantep ve Diyarbakır'da şube açacak!

Hacı Sayid'le Türkiye'de yeniden doğan Gloria Jean's Coffees, çözüm süreciyle birlikte mırra kültürünün hakim olduğu Güneydogu'ya da yöneldi. Yeni açılacak şubeler arasında Gaziantep, Diyarbakır ve Batman da var...

Gaziantep'e kültür merkezi kuruluyor!

Gaziantep'in şžehitkamil Belediyesi tarafmdan yaptırılan Kültür Merkezi'ne 2012'de gerçekleştirilecek bir tıp kongresi için rezervasyon yapıldı. şžehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu: Bu kültür merkezi Gaziantep'e çok yakışacak, dedi.  

Gaziantep'te KPSS'ye gireceklerin okulları yıkıldı!

Ortaöğretim ve önlisans mezunları için 28 Kasım'da yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) Gaziantep'teki bazı adaylar, büyük şok yaşadı...

Gaziantep'te icradan 1 milyon 216 bin TL'ye satılık fabrika!

Nurdağı İcra Müdürlüğü, Gaziantep İli, Nurdağı İlçesi, Kurudere Köyü, Civanmehmet Yurdu mevkii, 2 pafta, 2263 Parselde yer alan 14 bin metrekare kargir fabrika ve arsasını satışa sunuyor

Mülhak Katip Hacı Mustafa Bini Süleyman Mustafa Ağa Çeşmesi Vakfı Gaziantepte dükkan kiraya verecek

Mülhak Katip Hacı Mustafa Bini Süleyman Mustafa Ağa Çeşmesi Vakfı Mütevelliği tarafından Gaziantep Şahinbey’de dükkan kiraya verilecek

Gaziantep'te icradan 1 milyon 216 bin TL'ye fabrika ve arsa!

Nurdağı İcra Müdürlüğü Gaziantep'teki fabrika ve arsayı 1 milyon 216 bin 79 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 24 Ocak 2011 Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

gaziantep Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii Haberi

gaziantep Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii

Hayırsever İşadamı Hacı Arif ve eşi Pervin Yentur tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapılan Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii’nin temel atma törenine, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Yusuf Erdem Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil ilçe Müftüsü Ömer Keskin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“CAMİİLERİMİZ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Program Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla başlarken, açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bir araya gelip ibadet yapacağımız camilerimiz bizler için çok önemli. Tabi yalnızca ezandan ezana burada buluşmak değil, çocuklarımızın, hanımlarımızın, kızlarımızın gelip burada eğitim alabileceği merkez haline gelmesi lazım. Bu konuda Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlatmış olduğu çalışmayla, artık camiler namaz vaktinin dışında da...