05 / 05 / 2024

Gloria Jean's Coffees Gaziantep ve Diyarbakır'da şube açacak!

Gloria Jean's Coffees Gaziantep ve Diyarbakır'da şube açacak!

Hacı Sayid'le Türkiye'de yeniden doğan Gloria Jean's Coffees, çözüm süreciyle birlikte mırra kültürünün hakim olduğu Güneydogu'ya da yöneldi. Yeni açılacak şubeler arasında Gaziantep, Diyarbakır ve Batman da var...



Hacı Sayid'le Türkiye'de yeniden doğan Gloria Jean's Coffees, çözüm süreciyle birlikte mırra kültürünün hakim olduğu Güneydogu'ya da yöneldi. Yeni açılacak şubeler arasında Gaziantep, Diyarbakır ve Batman da var. 



HACI Sayid'le Türkiye pazarında yeniden doğan Gloria Jean's Coffees, 1 yıl geçmeden 14 cafeye ulaşırken, çözüm süreciyle birlikte mırra kültürünün halcim olduğu Güneydoğu'ya da yöneldi. Gloria Jean's Coffees'in Türkiye isim hakkını satın alan Hacı Sayid'e bağlı Grup DNC Gıda önce Gaziantep ve Diyarbakır'da ardından da Batman'da cafe açacak. Gloria Jean's Coffees Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dinçerler, bölgeye giden ille dünya markası kahve zinciri olacaklarını belirterek "Önce Gaziantep'te şube açacağız. Diyarbakır'da ise Ceylanpark Projesi'nin içinde yer alacağız. Ayrıca Diyarbakır Forum ile de görüşüyoruz" dedi. DinİSTANBUL Yasar Kızılbag çerler ardından da Batman şubesini açacaklarını söyledi. Genel Müdür Emrah Bilgin ise şu anda Türkiye genelinde 14 olan şube sayısını yıl sonunda 25'e çıkaracaklarım söyledi. Bilgin, şu anda mevcut şubelerinin 6'sının İstanbul dışında olduğunu belirterek "20 yeni şube projesi imza aşamasında. Franchise talepleri yoğun. 



Özellikle tekstilciler ve inşaatçılardan talep var. İstiklal ve Bağdat Caddesi'nden de her gün talepler geliyor" dedi. Cevahir, Capacity gibi AVM'lerde yer bekleyişinde olduklarını söyleyen Bilgin, 3. havalimanında da en az 3 noktada olacaklarını belirterek "Sabiha Gökçen Havaalanı ile de görüşmelerimiz sürüyor" dedi. 



Gloria Jeans's Coffees'ln Türkiye'deki ortağı Grup DNC'nin Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dincerler (solda) ve Genel Müdür Emrah Bilgin şirketin hedeflerini paylaştılar. GLORİA Jean's'in Türkiye'deki yeni master franchise ortağı Grup DNC'nin Genel Müdürü Emrah Bilgin "Türkiye genelinde 10 sene sonundaki hedefimiz en az 150 sube, bine yakın da yeni istihdam" dedi. Su anda 120 personellerinin olduğunu anlatan Bilgin "1 yılın sonunda ses getirecek noktaya ulaşacağız" dedi. 


Star Gazetesi


Geri Dön