03 / 05 / 2024

Gaziantep Hükümet Konağı binası yıkıldı mı

Gaziantep Hükümet Konağı binası yıkıldı mı

Yaklaşık yarım asırlık Hükumet Konağı binasının yıkımı devam ediyor. 5 katlı binanın yıkımını gerçekleştiren firma yaklaşık on kamyon hafriyat dökerek, kullanılacak kepçeyi bu hafriyat yığının tepesine çıkardı.

Gaziantep Hükümet Konağı yerine millet bahçesi yapılacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Hükümet Konağı binasının yıkılıp yerine millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Gaziantep İslahiye Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı tamamlanan yeni hükümet konağı taşınma işleminin ardından hizmet vermeye başladı.

Gaziantep Nurdağı Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep Belediyesi tarafından Nurdağı İlçesi'nde inşa edilen yeni Hükümet Konağı hizmete açıldı. 

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 11 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 11 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Çanakkale Hükümet Konağı ihalesi 10 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale Hükümet Konağı'nın ihalesini 10 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

TOKİ Ardahan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Hükümet Konağı'nın ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Gaziantep Hükümet Konağı binası yıkıldı mı Haberi

Gaziantep Hükümet Konağı binası yıkıldı mı


Gaziantep’in İslahiye ilçesinde daha önce Hükumet Konağı olarak kullanılan binanın kepçeyle yıkımı sırasında güvenlik önemli alınmaması, görenleri hayrete düşürdü.


Cumhuriyet Mahallesi Hükumet Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık yarım asırlık Hükumet Konağı binasının yıkımı devam ediyor. 5 katlı binanın yıkımını gerçekleştiren firma yaklaşık on kamyon hafriyat dökerek, kullanılacak kepçeyi bu hafriyat yığının tepesine çıkardı. Yıkım esnasında Hükumet Caddesi trafiğe ve yaya geçişine kapatılmazken, yayalar ve araç sürücüleri durumu şaşkınlıkla karşıladı.


Kepçe binayı en üst kattan aşağı doğru yıkmaya başladı. Bu sırada oluşan büyük toz bulutlarından, vatandaşlar ve çevre esnafının rahatsız olduğu gözlendi. İslahiye Belediyesi ise sulama aracıyla, yıkım sırasında toz oluşmaması için moloz yığınını...