19 / 05 / 2024

Gaziantep İbrahimli tramvay ihalesi

Gaziantep İbrahimli tramvay ihalesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, tramvayda 9 Ocak’ta İbrahimli etabının ihalesini yaptıklarını Mart ayı itibariyle inşaatına başlayacaklarını ve 2013 yılı sonunda tamamlayacaklarını işaret etti...

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 28.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Fıstıklık, Beylerbeyi, İbrahimli ve Şehirgösteren'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 460 bin 675 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 153.4 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Mahallesinde 8 adet, Güvenevler Mahallesinde 1 adet ve İbrahimli Mahallesinde 1 adet gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor..

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep'te tramvay istasyonları uzatılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artan yolcu taleplerini karşılamak, kapasiteyi arttırmak ve yolculara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki tramvayı birbirine bağlıyor.

Gaziantep'teki tramvay durakları tamamlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artan yolcu taleplerini karşılamak, kapasiteyi arttırmak ve yolculara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki tramvayı birbirine bağlıyor.

Gaziantep'te tramvay durakları uzatılacak!

Mevcut istasyonların ikinci tramvayın iniş-binişlerini sağlamak için durakları uzatma çalışmalarına başladı. 8 Temmuz 2016 tarihinden itibaren GAR-GAÜN arasında tramvay hizmetinin geçici süreyle hizmet verilmeyecek.

RE/MAX Gaziantep'te şube açtı!

Avrupa'nın en büyük gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX, Türkiye'deki 260. ofisini Gaziantep/ İbrahimli'de açtı. Eğlenceye dönüşen açılışta davetliler ve RE/MAX Gökçem ailesi tören sonrasında halaylar çekerek açılışı kutladılar.

RE/MAX Gaziantep'te açılıyor!

Avrupa’nın en büyük gayrimenkul ofisi 30 Nisan Cumartesi günü Gaziantep’te açılıyor. RE/MAX Gökçem İbrahimli ofisinin açılışına Türkiye’nin çeşitli illerinden 5 bine yakın broker ve gayrimenkul danışmanı katılacağı bildirildi.

Gaziantep'teki iki tramvay hattı birleşiyor!

Kentteki en önemli sorunlardan trafik sıkıntısını en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tramvay duraklarındaki yolcu yoğunluğunu azaltmak için iki tramvayı birleştirme kararı aldı.

Gaziantep'teki cami inşaatında kaya mezarı bulundu!

Gaziantep'te merkez Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'nde cami inşaatı hafriyat çalışması sırasında Roma dönemine ait kaya mezarı ve dibek taşı bulundu.

Gaziantep İbrahimli tramvay ihalesi Haberi

Gaziantep İbrahimli tramvay ihalesi

Tramvayda 9 Ocak’ta İbrahimli etabının ihalesini yaptıklarını Mart ayı itibariyle inşaatına başlayacaklarını ve 2013 yılı sonunda tamamlayacaklarını işaret eden  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, günde 40 bin kapasite ile taşınan yolcu sayısının İbrahimli etabının bitmesinden sonra 75 bine çıkacağını belirtti. GATEM, KÜSGET, Gazikent ve Organize Sanayi Bölgesi tramvay hattının son noktasına gelindiğini ve protokollerinin imzalandığını açıklayan Güzelbey, burasının DDY ile ortaklaşa bir proje olacağını kaydetti.


Kendi yapacakları etabın bitim tarihinin 2013 yılı olduğunu, ancak DDY ile olan kısımda belki biraz sapma olabileceğini işaret eden Güzelbey, bu etabın tamamlanmasıyla birlikte günde ortalama 120 bin civarında yolcu taşınmasını gerçekleştireceklerini vurguladı. Ulaşımdaki sıkıntının sadece tramvay ile bitmeyeceğini ve buna ek olarak yeni alınan 80 otobüsün Mart ayı sonunda hizmete gireceğini açıklayan...