03 / 05 / 2024

Gaziantep imar yolu

Gaziantep imar yolu

Gaziantep'in ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve kent trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı'nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi'ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Gaziantep Batalhöyük imar bekliyor!

Gaziantep Batalhöyük Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu çözümlenemiyor. İptal edilen Fidanlık Mahallesi’nde imar sorunu yeniden ortaya çıktı.

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Gaziantep'te 4 yılda 500 kilometre arazi yolu açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Gaziantep İmar Yönetmeliği Resmi Gazete'de!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yapı ve yapılaşma ile projelendirmeye ve denetime ilişkin usul ve esaslar...

Gaziantep imar yolu Haberi

Gaziantep imar yolu

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve kent trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı'nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi'ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.


İl Jandarma Komutanlığı içinden geçirilerek ve devamında yol yapımı için kamulaştırılan binaların yıkımını bitiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, alt yapı ve askeri bölge tarafına yapılan duvar yapımının yanında yolun asfatını da yaparak hizmete açtı. Çalışmalarla bölgedeki trafik akışının Cumhuriyet ile Binevler Mahalleleri aksında kullanan araç sürücüleri açısından rahatlaması bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi toplamda bin 500 metre uzunluğunda ve 35 metre genişliğinde açılan yeni yol asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Yolun düzenleme ve peyzaj çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. 


Bin 500 metrelik yeni yol açma ve kamulaştırma çalışmalarında; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, göreve...