02 / 05 / 2024

Gaziantep İncilikayada suriyelilerin yaşadığı bina mı çöktü

Gaziantep İncilikayada suriyelilerin yaşadığı bina mı çöktü

Gaziantep'te 42 Suriyelinin yaşadığı bina çöktü. Suriyelilerin akşam saatlerinde binayı boşaltmaları olası bir faciayı önlerken, şans eseri yaralanan olmadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Haznevi Tarikatı Gaziantep'te külliye inşa ediyor!

Suriye merkezli Haznevi Tarikatı, Gaziantep’te sadece Suriyelilerin çalıştığı 67 bin metrekarelik arsa üzerinde devasa bir külliye inşa ettiriyor.

Gaziantep'te şirketlerin yüzde 5'i Suriyelilerin!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, kentte kayıtlı 18 bin şirketten 900'ünün Suriyelilere ait olduğunu ve bu rakamın Türk işletmelerinin yüzde 5'i oranında olduğunu söyledi.

Gaziantep İncilikaya'da 3 katlı bina çöktü!

Gaziantep'te 42 Suriyelinin yaşadığı bina çöktü. Suriyelilerin akşam saatlerinde binayı boşaltmaları olası bir faciayı önlerken, şans eseri yaralanan olmadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Gaziantep'te bir arsa ayda 6 kez el değiştirdi!

Güneydoğu’nun gözbebeği Gaziantep’e, son dönemde Suriyelilerin de göç etmesi konut ve arsa fiyatlarını artırdı. Talebi gören sanayici, kredi çekerek yatırım yerine arsa toplamaya başladı..

Gaziantep'te konut ve arsa fiyatları arttı!

Güneydoğu’nun gözbebeği Gaziantep’e, son dönemde Suriyelilerin de göç etmesi konut ve arsa fiyatlarını artırdı. Talebi gören sanayici kredi çekerek yatırım yerine arsa toplamaya başladı.

Gaziantep'te kiralık ev fiyatları Suriyelilerin gelmesiyle arttı!

Suriye'de yükselen ateş, Gaziantep emlak piyasasını da ısıttı. Zengin Suriyeliler kiralık ev fiyatlarını katladı, tabii ev bulunursa...

Gaziantep İl Özel İdaresi'nden 2.2 milyon TL'ye arsa!

Gaziantep İl Özel İdaresi; Gaziantep, İslahiye, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. 1245,60 metrekarelik arsanın toplam değeri 2 milyon 200 bin TL olarak belirlendi

Gaziantep şžehitkamil Halk Kütüphanesi restorasyonu ihale aşamasında!

Gaziantep İl Özel İdaresi tarafından 2010  yılında, kentteki tarihi ve kültürel eserlerin bakim, onarım, restorasyon ve  çevre düzenlemesi için 4 milyon 760 bin TL 'lik kaynak kullanıldığı bildirildi

Erzurum ve Gaziantep'te belediye dükkan satıyor!

Niğde İl Özel İdaresi, Erzurum Yakutiye ve Gaziantep şžahinbey Belediyelerinin çeşitli cins ve miktarda taşınmazlarını satmaküzere ihale açtığı bildirildi

Gaziantep'te tam olimpik havuz için yer teslimi yapıldı!

Gaziantep 'te yaptırılacak Tam Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatının yer tesliminin yapıldığı açıklandı. Gaziantep, çok kısa bir sürede Türkiye 'nin en büyük tam olimpik kapalı  yüzme havuzuna sahip olacak.

Gaziantep Teknopark'ta İnovasyon Merkezi kuruluyor!

Gaziantep Teknopark  içinde toplam 5 bin metrekarelik kapalı alanda bölgenin ilk 'Teknoloji Transfer  ve İnovasyon Merkezi' kuruluyor

Gaziantep OSB'de icradan 3.8 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep 3. İcra Müdürlüğü; Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam mezrası köyü, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrika 3 milyon 812 bin 413 TL'ye satılıyor...  

TOKİ Gaziantep şžahinbey kura sonuçlarının tam listesi!

TOKİ'nin 592 Konutluk Gaziantep şžahinbey Yeşilkent 1+1 Sosyal Yardımlaşma Konut Projesi 'KONUT BELİRLEME KURASI'   bugün şžahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi

Gaziantep İncilikayada suriyelilerin yaşadığı bina mı çöktü Haberi

Gaziantep İncilikayada suriyelilerin yaşadığı bina mı çöktü

Gaziantep'te 42 Suriyelinin yaşadığı bina çöktü. Suriyelilerin akşam saatlerinde binayı boşaltmaları olası bir faciayı önlerken, şans eseri yaralanan olmadı.


Olay, Gaziantep’te akşam saatlerinde İncilikaya Mahallesi’nde meydana geldi.


42 Suriyeli, akşam saatlerinde 3 katlı binanın çökebileceği endişesiyle eşyalarını alıp bölgeden ayrıldı. Suriyeliler ayrıldıktan yaklaşık 2 saat sonra bina çöktü. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri, enkaz altında olası ihtimale karşı arama yaptı.


Binanın sahibi Durmuş Kiraz ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Sözcü


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Gaziantep'te Suriyelilerin kaldığı 3 katlı bina çöktü. Çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevk edildiği bölgede ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenilirken, evsiz kalan Suriyeliler ikinci kez yıkım yaşadıklarını kaydetti.


Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in...