09 / 05 / 2024

Gaziantep inşaat düzenlemeleri

Gaziantep inşaat düzenlemeleri

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, meslek içi eğitimler kapsamında üyelerine yönelik "Şantiye şefinin cezai sorumlulukları" konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. 

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anthony Oluwagbemıga tarafından kuruldu.

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjde Coşkun tarafından kuruldu. 

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahador Mahmoudi ve Behzad Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Babak Bargezar ve Hamid Ghodsırad ortaklığında kuruldu.

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaplan tarafından kuruldu.

Organize Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Organize Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakuş ve Mustafa Karakuş ortaklığıyla  kuruldu.

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

Stareks İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stareks İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yıldız tarafından kuruldu. 

Slk İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slk İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Atalay    Solak tarafından kuruldu. 

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Turkey Co Seyahat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa A.Y.M.  Hemeda ve Ra`Ed Shafıq Hmo ortaklığında kuruldu. 

Gaziantep inşaat düzenlemeleri Haberi

Gaziantep inşaat düzenlemeleri

İMO Gaziantep Şubesi, üyelerini mesleki konularda bilgilendirmek amacıyla düzenlediği eğitim seminerleri sürüyor. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre  inşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk seminerin açılışında yaptığı konuşmada, eğitime büyük önem verdiklerini belirerek, "Üyelerimizin önemli bir bölümü şantiye şefi olarak görev yapıyor. Bu konudaki yasal düzenlemelerin iyi bilinmesi yaşanacak mağduriyetlerin önlenmesi açısından çok önemlidir" dedi. Çeliktürk, inşaat projelerinde yasal olarak şantiye şefi bulundurma zorunluluğu olduğunu belirterek, "Şantiye şefliği hukuki, idari, cezai ve mesleki sorumlulukları olan, sorumlulukları yapının tamamlanmasından sonra da uzun yıllar devam eden önemli bir görevdir. Şantiye şefi, işverenle sözleşme imzaladığı andan itibaren fiilen bu görevi yapsın ya da yapmasın, her türlü hukuki ve cezai yükümlülüğün altına girmiş sayılır. Meslektaşlarımızın herhangi bir mağduriyetle karşı karşıya kalmamaları...