21 / 05 / 2024

gaziantep kilis asfalt

gaziantep kilis asfalt

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep–Kilis karayolundaki asfaltı yeniliyor. Yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, uzun süredir kullanılan yolun şimdi yenilendiğini söyledi

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

Deprem bölgelerinde yapılandırma için son günler

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi altında bulunan ve mücbir sebep durumu sona eren illere yeniden yapılandırma imkanı sunuluyor. Bu iller arasında Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa illerindeki vatandaşlar ile Sivas'ın Gürün ilçesi yer alıyor.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Gaziantep ve Kilis'te acele kamulaştırma yapılacak!

Gaziantep ve Kilis'te Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

TOKİ'nin inşa ettiği kulekollar Mehmetçik'e zırh oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Gaziantep-Kilis sınır hattında inşa ettiği 22 kulekol, terör örgütlerinin saldırılarına geçit vermiyor.

Gaziantep İMO, Kilis'te ortak yatırımları masaya yatırdı!

Gaziantep İMO başkan ve yöneticileri, Kilis Belediyesi ve 7 Aralık Üniversitesini ziyaret ederek ortak projeleri masaya yatırdılar.

Kilis'te konut satışları azaldı!

TÜİK Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Konut Satış İstatistikleri 2016 yılı toplam ve Aralık ayı sonuçları değerlendirildi. Kilis'te bir önceki yıla göre konut satışları azaldı.

Gaziantep yeşil binalarla tanışacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kilis yolu üzerinde inşa etmeyi planladığı Ekolojik tabanlı konutlarda hangi modelin uygulanacağı, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'nde geniş kapsamlı toplantıda masaya yatırıldı.

Gaziantep'in yolları asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bozuk ve dar olan yollarda iyileştirme ile asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkez ile taşra ilçelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok köy yollarına sıcak asfalt serimi yapıyor.

Gaziantep'in yolları genişletiliyor!

Yeni mahalle olan bölgelerde dar olan yolları genişletip vatandaşın hizmetine sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey (Mülk), Yeşilköy, Burçkarakuyu, Kızılhisar, Onkoloji Hastanesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yaptı.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Gaziantep Şahinbey´e 38 bin ton asfalt!

İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Şahinbey Belediyesi, ilçenin ihtiyacı olan semtlerinde asfalt dökme çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep İslahiye'ye atıksu arıtma tesisi yapılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İslâhiye'de Kent Meydan'ı, itfaiye binası, GASKİ binası, park çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ise yol ve asfalt çalışmaları kapsamında İslâhiye ve köylerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

gaziantep kilis asfalt Haberi

gaziantep kilis asfalt


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep–Kilis karayolundaki asfaltı yeniliyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, tamamı 60 kilometrelik olan Gaziantep–Kilis arası yolun artan trafik yükünü taşıyamadığından dolayı yol üzerinde çökmeler oluştuğunu tespit etti. Yetkililer, ayrıca yapısı bozulan yoldan dolayı yol yüzeyinde su birikmelerinin oluştuğunu ve bunun önlenmesi için yolun standardının yükseltilerek, yol kenarlarında su drenaj yapılarının planlandığını belirttiler. Yolun eski olan sathi kaplamasını sökerek yerine sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı.


Yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, uzun süredir kullanılan yolun şimdi yenilendiğini ifade ederek, “GASKİ’nin çalışmasını da tamamladık. Şimdi burada 13 km’lik kısmı asfaltlıyoruz. 15–20 güne kadar birinci etabı bitmiş olacak. 81 bin ton asfalt döküyoruz. Biliyorsunuz Kilis yolu yaz aylarında daha çok kullanılıyor. Yaz ayları başlamadan...