10 / 05 / 2024

gaziantep Kızılkent Konakları

gaziantep Kızılkent Konakları

Gaziantep'te faaliyet gösteren Kervan Life İnşaat yeni bir projeye başlıyor. Küçükkızılhisar’da hayata geçirilen Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor.

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor!

Gaziantep'te faaliyet gösteren Kervan Life İnşaat yeni bir projeye başlıyor. Küçükkızılhisar’da hayata geçirilen Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor.

Gaziantep TÜRGEV Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

TÜRGEV Hatice Hatun Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılım gösterdi.

Gaziantep 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında son durum!

Araban Kaymakamı Cuma Emeç, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Gaziantep turizmi Çingene kızının tarihi ile hareketlendi!

Açıldığı günden itibaren ziyaretçi sayısı her geçen gün artan Zeugma Mozaik Müzesi'ni geçen yıl 206 bin kişi gezdi.Gaziantep Kültür ve Turizm Müdürü Özuslu: "herkes Çingene kızının tarihi atmosferini görmek istiyor"dedi.

Gaziantep Kızılhisar'da 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kızılhisar Mahallesi'nde yer alan 9 bin 913 metrekarelik özel eğitim tesis alanı toplam 4 milyon 956 bin 530 TL bedelle ihale ediliyor...

Gaziantep Kızılhisar'da 2 adet gayrimenkul: 17 milyon 248 bin TL!

Gaziantep İli Kızılhisar İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Aralık 2014 Perşembe günü saat 15:00'da ihale ediliyor.

Gaziantep Kızılhisar'da 17.2 milyon TL'ye satılık 2 adet konut imarlı arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kızılhisar'da yer alan 2 adet konut alanı imarlı arsa toplam 17 milyon 248 bin 42 TL bedelle ihaleye çıkarılıyor. İşte ihalenin detayları...

Gaziantep Kızılhisar'da 24.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kızılhisar Mahallesi'nde yer alan 3 tane konut alanı imarlı arsa toplam 24 milyon 462 bin 397 TL bedelle belirlenen günlerde ihale edilecek...

Çalık Holding: Şehrizar Konakları'nın arazisi için ihale 2007'de yapıldı!

Çalık Holding, Şehrizar Konakları arazisine ilişkin bir açıklama yaptı. Holding'ten yapılan açıklamada, söz konusu arazinin yaklaşık 45 yıl önce köprünün inşaası şırasında 1970 yılında yapıldığına dikkat çekildi.

Beylikdüzü Vista Konakları satılık!

Beylikdüzü Vista Konakları satılık 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. Vista Konakları İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor...

Kemal Çelik: Antalya'ya kadın kültür konakları yapacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyük şehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, seçilmeleri halinde Kadın Kültür Konakları ile tüm ilçelerdeki kadınlara sahip çıkacaklarını belirtti...

Kızılhisar'da satılık gayrimenkul: 3 milyon 674 bin liraya!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gaziantep Kızılhisar 'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 21 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 'te Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

gaziantep Kızılkent Konakları Haberi

gaziantep Kızılkent Konakları

Gaziantep'te konut üreten Kervan Life İnşaat Küçükkızılhisar’da yeni bir projeye başlıyor. Huzurlu ve güvenli bir yaşam sunan firma lansman fiyatlarıyla Kızılkent Konakları'na başlıyor.

Manzara ve konum olarak merkezde bulunan ve doğanın içindeki konutlar lüksün yeni adı ve konum ve manzarası ile kazandıracak bir yatırım aracı olarak satışa sunulacak. 
 

Kervanlı Life İnşaat'tan Gaziantep'te yatırım...