16 / 05 / 2024

Gaziantep kurtuluş günü

Gaziantep kurtuluş günü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Bakanlığı’na bağlı SODES Projesi kapsamında, 25 Aralık Kurtuluş Bayramı’na özel bir şenlik düzenledi. Gaziantep' in kurtuluş gününde Mozaik Atölyeleri’ne yer verildi...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'nda soruşturma tamamlandı: Numune alınamayacak kadar kötü halde!

6 Şubat felaketinde 21 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı Gaziantep'teki Gölgeler Apartmanı'na ilişkin kötü haberler gelmeye başladı, apartman numune alınmayacak kadar kötü halde...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güneykent kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şahinbey Güneykent projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi sözleşmeleri imzalandı!

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 247 Adet Kentsel Dönüşüm Konut Projesi için sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor..

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesindeki 20 konut için kura çekimi bugün yapılacak. İşte, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kura sonucu..

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi satış sözleşmesi!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde 8 adet daire için satış sözleşmeleri imzalanacak. TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi satış sözleşmesi için başlangıç tarihi bugün.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi konut teslim dönemi sona eriyor!

247 konutluk TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesindeki 28 konut için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları teslim ediliyor!

247 konutluk TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları stoklarında yer alan 28 konut için sözleşme imzalama ve teslim dönemi bugün başladı.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi teslim işlemleri!

Toplamda 247 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde 27 adedi için satış sözleşmesi ve teslim işlemleri 18 Nisan 2016 gününden itibaren gerçekleşecek.

Gaziantep'te görev yapan öğretmenlere konut müjdesi!

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yüzlerce öğretmen ile bir araya gelen Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, öğretmenlerin yüzünü güldürdü. Gazintep'teki öğretmenlerin sorununun konut olduğunu vurguladı ve TOKİ aracılığı ile öğretmenlere konut istedi.

Gaziantep'te Güneş Enerji Santrali kurulacak!

Güneydoğunun ticaret merkezi Gaziantep’te sanayi kuruluşları ile yoğun göçten dolayı hem nüfus hem de konutlardaki artışlarla enerji tüketim miktarı da her geçen gün artıyor.

Gaziantep Şahinbey Mavikent son başvuru günü!

Gaziantep Şahinbey Mavikent son başvuru günü 30 Haziran olarak belirlendi. Kura çekilişinin Temmuz - Ağustos aylarında gerçekleşmesi planlanan projede 2+1 daireler satışa sunulacak.

Mavikent Gaziantep Konutları son başvuru günü!

Mavikent Gaziantep Belediye Projesi'nde yer alan 1.000 konut kurayla satılıyor. Başvuruları yarın başlayacak olan projede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. İşte Mavikent Gaziantep Konutları son başvuru günü...

Gaziantep kurtuluş günü Haberi

Gaziantep kurtuluş günü

Çocuk dostu şehir alarak anılan Gaziantep, çocuklara bir büyük destek daha vererek, Gaziantep Belediyesi tarafından “Çocukları Sanatla Buluşturan Merkez” sloganıyla yürütülen Çocuk Sanat Merkezi’nde, çok özel bir aktiviteye sahiplik etti. 16, 18, 19, 20, 23, 24 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleşen ve pek çok kültür - sanat atölyesi içeren şenlik kapsamında, yüzlerce sanatsever çocuk atölyelere ücretsiz olarak katıldı. Ardışık atölyeler halinde uygulanan aktiviteler, çok sayıda okulu gruplar halinde ağırlayarak Kurtuluş Bayramı’na yakışır coşkulu bir atmosferde sürdü.


Şenliklerin ilk gününde Gaziantep kültürüne özgü antik dönem sembolleri ve hikayelerinin görsel bir sunumla çocuklara aktarıldığı Sembol Atölyesi ve antik kaplara dekoratif uygulamalarla Tasarım Atölyeleri gerçekleştirildi. İkinci gün ise Mozaik Atölyeleri’ne yer verildi. Atölyede, Zeugma Mozaik Müzesi’nde sergilenen mozaiklerin mitolojik hikayeleri görsel bir sunumla çocuklara...