06 / 05 / 2024

gaziantep müteahhit çalışmaları

gaziantep müteahhit çalışmaları

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

Japonya'dan Türkiye'ye övgü: Deprem bölgesindeki yeniden inşa çalışmaları takdire şayan!

Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, Türkiye’nin depremle mücadelede çalışmaları ile kalıcı konutların yapımı konusunda övgülerde bulundu. Bakan Özhaseki de çok hızlı hareket edildiğini ve teslimlerin gelecek sene yapılacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

KİPTAŞ Locamahal projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ tarafından Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi.

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Gaziosmanpaşa'da devam eden We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi aktardı.

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

İzmir kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz! 

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonrası ağır hasar alan binaların yıkımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar dahilinde Bayraklı ve Bornova’da 488 ağır hasarlı binanın daha yıkımı başladı.

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde çalışmalar Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde inceleme yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bazı çalışmaların devam ettiğine değinerek, "İnşallah hazirana kadar aşamalı bir şekilde tamamlanıp haziran ayında gerçek bir açılış yapılacak" dedi.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Efendibey kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sürüyor!

Niğde Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığıyla sürdürdüğü Efendibey kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

gaziantep müteahhit çalışmaları Haberi

gaziantep müteahhit çalışmaları

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya GAİMDER (Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı İbrahim Apa, GAİMDER Yönetim Kurlu Üyeleri ve yaklaşık 200 müteahhit katıldı. Başkan Tahmazoğlu, toplantıda, Şahinbey bölgesindeki müteahhitlerin yaşadıkları sorunları dinledi. Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, toplantıda ilçeye yaptıkları hizmetleri sinevizyon gösterisi ile anlattı. Yeni imar alanlarını ve gelişime açık olan alanlar uydu fotoğrafları ile müteahhitlere gösteren Başkan Tahmazoğlu, belediyenin yaptığı konutların daha çok dar gelirli vatandaşlara hitap ettiğini söyledi. Yeni kentsel dönüşüm alanlarında müteahhitlerin devreye girmesi gerektiğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Eğer belediyemiz olmasaydı, kentsel dönüşüm tek başına müteahhitlerin yapabileceği bir proje olmaktan çıkacaktı. Bizim müteahhitlik yapmak gibi bir iddiamız yok. Şahinbey genelinde bizim dönemimizde...