17 / 05 / 2024

Gaziantep Oğuzeli mobilyacılar sitesi

Gaziantep Oğuzeli mobilyacılar sitesi

Gaziantep’in sanayi şehri olmasına rağmen ilçenin en büyük sorunları arasında işsizlik olduğuna dikkat çeken Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bu sorunu çözmek için gerekli adımları attıklarının bilgisini verdi.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca çalışan Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zammı dört gözle bekliyor. Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Konut sıkıntısı ve kiralar protesto edildi! Dünya bu sıkıntı ile savaşıyor! O ülkenin vatandaşları ayağa kalktı!

Konut sıkıntısı ve yüksek kiralar dünyanın en büyük sorunların biri haline geldi. O ülkede konut sıkıntısı ve yüksek kiralar protesto edilerek vatandaşlar ayağa kalktı...

1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kötü haber peş peşe geldi! Beklenen o rakama kapılar resmen kapandı! Hemen bir bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kötü haber peş peşe geldi! Beklenen o rakama kapılar resmen kapandı! Hemen bir bakın...

TOKİ Gaziantep Oğuzeli'nde 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Oğuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Oğuzeli 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Büyükşehir'den 14.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi, Körkün Mahallesi'nde bulunan iki gayrimenkul 14 milyon 897 bin 194 TL muhammen bedelle satıyor...

Gaziantep'te 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı 58 milyon 962 bin TL'ye bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Gaziantep'te 14.9 milyon TL'ye  satılık 2 adet gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 14 milyon 897 bin 197 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 18.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli Körkün Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 18 milyon 406 bin 935 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Oğuzeli'nde 17.7 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 764 bin 706 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Oğuzeli mobilyacılar sitesi Haberi

Gaziantep Oğuzeli mobilyacılar sitesi

Gaziantep’in sanayi şehri olmasına rağmen ilçenin en büyük sorunları arasında işsizlik olduğuna dikkat çeken Kılıç, bu sorunu çözmek için gerekli adımları attıklarının bilgisini verdi. Oğuzeli’nin göç veren bir ilçe olduğunu belirten Başkan, ilçenin yaklaşık 30 bin nüfusu olduğunu, ancak 100 binin üzerinde insanın ise Gaziantep’te yaşadığını açıkladı. Yeni istihdam alanları açarak, ilçeyi göç alan bir konuma kavuşturacaklarını belirten Kılıç, Gaziantep’teki bütün mobilyacıları Oğuzeli’nde toplayarak, mobilyacılar sitesi kuracaklarını paylaştı. Kuracakları mobilyacılar sitesi ile hem üretim, hem de pazarlama yapılacağını belirten Kılıç, “İlçedeki genç işsizlerin istihdamını sağlamak için bir mobilyacılar sitesi kurma düşüncemiz var. Bu siteyi ilçemize kazandırdığımız takdirde ilçeye hem ekonomik anlamda büyük bir katkısı olacak, hem de ilçenin vizyonu değişecek. Bu hareketlilik direkt olarak ilçenin sosyal-ekonomik gelişimine hız kazandıracaktır.”...