02 / 05 / 2024

Gaziantep OSB alanı

Gaziantep OSB alanı

Gaziantep'te bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Büyükşehir, sanayi alanı imarlı 3 arsayı satıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Taşlıca Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de satılık 2 arsa fırsatı! Küçük sanayi alanı imarlı arsalar!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Küllü Mahallesi, 7868 ada 1 parsel ve 7870 ada 1 parselde yer alan 2 arsayı satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Büyükşehir ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de yer alan ticaret ve konut alanı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların bedelleri 4 milyon 733 bin liradan başlıyor.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Gaziantep OSB alanı Haberi

Gaziantep OSB alanı

Bazı Alanların Gaziantep OSB Teknoloji Geliştirme Bölgesi Olarak Tespit Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın "Gaziantep OSB Teknoloji Geliştirme Bölgesi" olarak tespit edilmesi; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 4 Eylül 2017 tarihli ve 3275 sayılı yazısı üzerine 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanununun 4. maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 11 Eylül 2017 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Karar için