17 / 05 / 2024

Gaziantep otobanı artık ücretsiz

Gaziantep otobanı artık ücretsiz

Bakanlar Kurulu kararıyla Gaziantep'in doğusu ile batısını birleştiren otoban parasız hale getirildi. Otobanda gişe çilesi çeken İstanbullular bu haberle heyacanlandı. Vatandaşlar, İstanbul'da 14 yerdeki gişelerin şehir dışına taşınmasını bekliyor...

Antalya Kırcami imar sorununda artık sona gelindi!

Antalya’nın kanayan yarası haline gelen Kırcami’nde artık sona gelindi. 18 uygulamasının ardından temel atma çalışmaları başlayacak ve Antalya’nın bir sorunu daha el birliği ile çözülmüş olacak.

Gaziantep Büyükşehir'den Binalarda Enerji Yönetimi eğitimi!

Çalışanların eğitimine büyük önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda daire başkanlıklarından katılan personellere “Binalarda Enerji Yönetimi” eğitimi verdi.

Mithat Yenigün: Türk inşaat sektörü artık dünyada aranır hale geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "Son yıllarda Irak, Libya ve Rusya pazarlarının daralması nedeniyle maalesef kapasite daralmasına maruz kaldık. Biz de artık başka pazar arayışlarına girdik" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nde plan değişikliği eşeltirildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı 2’nci birleşimi Büyükşehir Belediyen başkan vekili Osman Toprak başkanlığın gerçekleştirildi 70 maddenin 48’i oy birliği ile kabul edilirken, 22 madde ise oy çokluğu ile kabul edildi.

Gaziantep Büyükşehir'den Oğuzeli'ne yatırım!

Oğuzeli ilçesinin alt ve üst yapısını yenileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yol, kavşak, taziye evi, sosyal tesis, park ve daha bir çok alanda çalışmalar başlattı

Gaziantep Büyükşehir, 350 köyde arazi yolu açtı!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son iki yıl içinde yaklaşık 350 köyde arazi yolu açtı.

Gaziantep Büyükşehir'den yeni yol!

İl Jandarma Komutanlığı yanındaki yol yapımı için kamulaştırılan binaların yıkımını bitiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 550 metrelik alandaki yol ve duvar yapımını da tamamladı.

Gaziantep Büyükşehir 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısının 1. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığınıda yapıldı, bundan sonraki meclisin 14 Ocak Perşembe günü saat 15.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Karagöl artık Beypazarı Belediyesi'nin!

Uzun yıllardır atıl durumda kalan bölgemizin önemli güzelliklerinden Karagöl artık Beypazarı Belediyesinin. Kiralama sözleşmesi Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Milli Parklar 9.Bölge Müdürlüğü Bolu Şube Müdürü Kemal Can tarafından imzalandı.

Gaziantep Büyükşehir'in 2016 bütçesi 1 milyar 100 milyon TL!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 3. birleşimi için toplandı. Osman Toprak’ın yönettiği meclis 16 maddeyi karara bağladı. Mecliste Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 mali yılı ücret tarifelerinin görüşülmesi de yapıldı.

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Son yıllarda hayata geçirdikleri rezidans projeleriyle adından sıkça söz ettiren Crystal Towers'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülger rezidansların artık lüks olmaktan çıktığını belirtti.

Fikret Orman: Artık stadımıza kavuşmak istiyoruz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımının devam ettiğini belirterek "Artık stadımıza dönmek istiyoruz, stadımıza kavuşmak hepimizin ortak temennisi" dedi.

Murat Kurum: Artık dar gelirli için Kayaşehir’de ev yapılamaz!

Dar gelirli vatandaşların İstanbul Kayaşehir’de bile ev sahibi olma şansı bitti. Bölgede yeni evlerin metrekare satış fiyatı 4 bin lirayı aşarken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Artık dar gelirli için Kayaşehir’de ev yapılamaz” dedi.

Gaziantep otobanı artık ücretsiz Haberi

Gaziantep otobanı artık ücretsiz

Bakanlar Kurulu kararıyla Gaziantep'in doğusu ile batısını birleştiren otoban parasız hale getirildi. Yıllardır otobanda gişe çilesi çeken İstanbullular bu haberle heyacanlandı. Vatandaşlar, İstanbul'da 14 yerdeki gişelerin şehir dışına taşınmasını bekliyor.


Dün ajanslara düşen bir haber İstanbulluları heyacanlandırdı. Karayolları Genel Müdürlüğü Gaziantep Batı ve Gaziantep Doğu Ücret Toplama İstasyonları arası otoyolu ücretsiz hale getirdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Çalışmanın ulaşım zorluğunu gidermek ve şehrin ulaşım yükünün alınması olarak yapıldığı ifade edildi.


VATANDAŞ 3 GİŞE İSTEMİYOR


İstanbul otoyol konforunu çile olarak yaşayan en büyük il olarak gösteriliyor. Şehrin içinde var olan gişeler hem trafiği fazlasıyla etkiliyor hem de vatandaşın cebini zorluyor. Tuzla'dan Beylikdüzü'ne gitmek isteyen bir kişi 3 gişeden geçip 3 kere para ödemek zorunda. Yıllardır bu sıkıntıyı çeken İstanbulluların gözü Karayolları...