02 / 05 / 2024

gaziantep Panaroma Müzesi imar planı

gaziantep Panaroma Müzesi imar planı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan gündem toplantısı için bir araya geldi. Osman Toprak başkanlığında toplanan meclis 53 maddeyi karara bağladı. Maddelerin 12’si, oy çokluğu ile onanırken, diğer maddeler oy birliği ile karara bağlandı.

Adıyaman Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu TBMM'de!

Adıyaman Arkeoloji ve Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu çalışmalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Panorama 25 Aralık Müzesi'nin inşaatı tam gaz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Panorama 25 Aralık Müzesi, iyiden iyiye ortaya çıkıyor.

Gaziantep Panorama Müzesi 25 Aralık'ta tamamlanacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Panorama 25 Aralık Müzesi'nin inşaatı devam ediyor. Müze'nin 25 Aralık'a yetiştirilmesi planlanıyor...

Gaziantep Panorama Müzesi 25 Aralık'a yetişecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Panorama 25 Aralık Müzesi’ni 25 Aralık'a yetiştirecek.

Gaziantep Kahramanlık Müzesi’nin temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panoraması Müzesi’nin temeli, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in katılımıyla düzenlenen görkemli bir törenle atıldı.

Gaziantep Panoraması Müzesi için ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panoraması Müzesi için ilk kazma vuruldu.

Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Müzesi hizmete açıldı. Vali Ali Yerlikaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin açılış törenine katıldı.

Gaziantep Zooloji Müzesi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk ve tek Zooloji Müzesi Gaziantepli vatandaşların hizmetine açıldı.

Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da vatandaşların hizmetine açılıyor

Gaziantep Devri Alem Para Müzesi onarıldı!

Gaziantep'te zengin bir para koleksiyonunun bulunduğu müzesi çöken Esat Kaplan, pes etmedi. İki katlı müzenin enkazında kalan paraları kurtaran koleksiyoner, bu kez de müzesi için para basma onayı aldı.

Gaziantep Panorama Müzesi çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Gaziantep'in yaşadığı zulmü ve gösterdiği kahramanlığı sergileyecek olan Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panorama Müzesi'nin yapım çalışmaları devam ediyor.

Samsun Panaroma 1919 Müzesi'nde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Panaroma 1919 Müzesi” çalışmalarını sürdürüyor.Kurtuluş destanının anlatıldığı bu müzeyi Samsunlular ile buluşturmak için ter döküyor. Spor salonunun içinde ve dışında hummalı bir çalışma hakim.

Gaziantep'e Panorama Müzesi geliyor!

GaziAntep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Panorama 1453 Tarihi Müzesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

gaziantep Panaroma Müzesi imar planı Haberi

gaziantep Panaroma Müzesi imar planı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan gündem toplantısı için bir araya geldi. Osman Toprak başkanlığında toplanan meclis 53 maddeyi karara bağladı. Maddelerin 12’si, oy çokluğu ile onanırken, diğer maddeler oy birliği ile karara bağlandı. Mecliste, kent gündeminde önemli yer tutan birçok konu hakkında da karar verildi. İşte meclisin detayları... 


GÖLLÜCE ARTIK KÜSGET’iN

Gündemin 6. maddesinde yer alan ve Göllüce Mahallesi’ndeki imar değişikliğini içeren konuya dair açıklama yapan Osman Toprak; “Göllüce Mahallesi Küsget’in baskısı altında kaldı, Küsget’in de rahatlaması lazım. Belediyemiz bu bölgeye ciddi bir bütçe ayırarak burada kamulaştırmalar yaptı. Vatandaşın rızası alınarak gerçekleşen projede sona geldik, ihaleye çıkacağız, kentimize hayırlı olsun” diyerek Göllüce Mahallesi’ndeki ticari alan yapımına ilişkin bilgi verdi. 


METRO’NUN ARKASI iMARA AÇILDI

Metro AVM’nin arkasında bulunan ve gündemin 8. maddesinde...