30 / 04 / 2024

gaziantep Pupa açılış

gaziantep Pupa açılış

Gaziantep Pupa mağazası açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. etapta teslim dönemi başlıyor!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa 2. etap projesinde yer alan 198 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

GTO'dan inşaat sektörüne dış pazarlama açılım projesi!

GTO inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların uluslararası pazarlardaki rekabet güçlerinin attırılmasına katkı sağlamak amacıyla hazırladığı “Gaziantep İnşaat sektörünün Dış Pazarlara Açılımı” projesiyle ilgili olarak firma temsilcileri bilgilendirildi.

Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi 23 Nisan’da vatandaşların hizmetine açılıyor

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Gaziantep Çocuk Kütüphanesi açılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik Türkiye’nin ilk uygulamalı “Çocuk kütüphanesi” açılıyor.

Vakıf Katılım Gaziantep Şubesi açıldı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Gaziantep Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Arena'da açılış için hazırlıklar başladı!

Gaziantepspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Gaziantep Arena'nın açılışı için planlar yapılmaya başlandı. Kulübün stadyum açılış maçında Portekiz Ligi şampiyonu Benfica ile maç yapacağı ifade edildi.

RE/MAX Gaziantep'te açılıyor!

Avrupa’nın en büyük gayrimenkul ofisi 30 Nisan Cumartesi günü Gaziantep’te açılıyor. RE/MAX Gökçem İbrahimli ofisinin açılışına Türkiye’nin çeşitli illerinden 5 bine yakın broker ve gayrimenkul danışmanı katılacağı bildirildi.

TOKİ Emekli Gaziantep Fevzipaşa kura çekilişi!

TOKİ Emekli Gaziantep Fevzipaşa kura çekilişi kapsamında 31 adet konut bugün satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinde kalan tutar için 180 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa emekli kura çekimi!

TOKİ Gaziantep Fevzipaşa emekli kura çekimi kapsamında 31 adet konut satılıyor. 180 aydan 240 aya kadar vade uygulanan projede 75 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti açılışa hazır!

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor.

gaziantep Pupa açılış Haberi

gaziantep Pupa açılış


Pupa’nın 10. mağazası, Gaziantep’te açıldı. Açılışa birçok davetlinin yanı sıra basın mensupları yakından izledi.


Gaziantep Pupa mağazası açılışı nedeniyle bir açıklama yapan Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken,  Soma’daki maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi. Ölken, Pupa’nın Soma’ya yönelik destek kampanyalarının içinde yer alarak, her duyarlı kurum gibi üzerine düşeni yapmaya çalışacağını söyledi. Gaziantep’in Pupa açısından önemli bir potansiyel taşıdığına dikkat çeken Ölken, “Gaziantep Türkiye’nin en büyük ve güzide kentlerinden bir tanesi. Şehrin gelişmiş sanayisi, ticareti, nüfusu, eğitim kurumları ve taşıdığı potansiyel burada APR açmamızda önemli rol oynadı” dedi.


Gaziantep Mağazası açılışının ardından 24 Mayıs’ta İzmir ve 31 Mayıs’ta Adana’da yeni mağaza açılışları yapılacağını belirten Ölken, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Yapılacak açılışlarla...