29 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbeyde şehit ailelerine konut mu yapılıyor

Gaziantep Şahinbeyde şehit ailelerine konut mu yapılıyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Şehit aileleri için Gaziantep Mavi Kent'e TOKİ müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve protokol heyeti 18 Mart şehitleri Anma Programı kapsamında buluştu. Programda konuşan Yerlikaya, 277 şehit ailesi için konut müjdesi verdi.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden şehit ailelerine özel proje!

Şahinbey Belediyesi, gazi ve şehit yakınlarını uygun koşullarda ev sahibi yapıyor. TOKİ’nin yapacağı konutlar 20 yıl vadeli ve peşinatsız olarak gazi ve şehit yakınlarına verilecek.

Gaziantep'te şehit ve gazi konutları projesinde sona gelindi!

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, TOKİ ve Şahinbey Belediyesi tarafından ortak hareketle başlatılan konut projesinde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi yenilendi!

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, o evi restore ettirerek şehidin ailesine teslim edecek.

TOKİ Gaziantep projesindeki 6 sorun Meclise taşındı!

Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Gaziantep'teki şehit ve gazi ailelerine yönelik TOKİ projesine ilişkin sorunları Meclise taşıdı. Gökdağ, sorularını Başbakan Ahmet Davutoğlu'na iletti..

Mehmet Gökdağ, Gaziantep'teki TOKİ projesini meclise taşıdı!

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 2011 yılında TOKİ'nin, Gaziantep Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün de desteğini alarak polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesini TBMM gündemine taşıdı.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi restore edildi!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın Nizip’te restore edilen evinde incelemelerde bulundu.

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Şehit üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesinin evi restore edilecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesine sahip çıktı.

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

Gaziantep Şahinbeyde şehit ailelerine konut mu yapılıyor Haberi

Gaziantep Şahinbeyde şehit ailelerine konut mu yapılıyor

ehit ve gazi aileleri, Şahinbey Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile kendileri için yapılacak konutların alanını gezdi.Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı. Başkan Tahmazoğlu, şehit ve gazi aileleri ile yaptığı görüşmelerde 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak konutların 20 yıl vade ile verileceği açıklanmıştı. Ayrıca 2+1 konutlar için peşinat alınmayacağı müjdelemişti. Şehit ve gazi aileleri önceki gün Şahinbey Belediyesi’nin gezi araçlarıyla konutların yapılacağı Mavikent Mahallesindeki araziyi gezdi.


“RÜYAMIZDA GÖREMEZDİK”

Konutların yapılacağı alanda incelemede bulunan aileler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Biz bu konutları rüyamızda göremezdik. Ancak başkanımız Mehmet Tahamzoğlu’nun sayesinde ev sahibi olacağız. Allah razı olsun. Bizlere vermiş olduğu bu değer evlatlarımızın...