30 / 07 / 2024

Gaziantep Şehitkâmil belediye başkanlığı satılık

Gaziantep Şehitkâmil belediye başkanlığı satılık

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Taşlıca, Umut ve Batıkent Mahalleri'nde yer alan 9 taşınmazı satışa sunuyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 18 milyon 660 bin 933 TL olarak belirtiliyor.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'nın çimentoculara verdiği süre doldu: 12 yeni beton santrali için düğmeye bastı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, resmi X sosyal medya hesabından beton fiyatlarının makul seviyeye gelmesini planlayarak, 12 adet yeni beton santrali kurulması için düzenleme yaptıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı'ndan çimentoculara sert çıkış: Fiyatlar düşmezse, kendi beton santralimizi kuracağız

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yüksek fiyatlı beton ve çimento ile ilgili bir şeyler yapılması gerektiğine dikkat çekti ve indirim çağrısında bulundu. Tahmazoğlu, "Aksi takdirde kendi beton santralimizi kuracağız" dedi. 

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: 29 arsa satıyor!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 29 arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi KDV'den muaf 7 dükkan satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de 7 adet dükkan satacak. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Şehitkamil Belediyesi 6 iş yeri satacak! KDV'den muaf iş yeri fırsatını sakın kaçırmayın!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 15 Temmuz mahallesinde yer alan altı iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat: Tam 17 arsa satacak!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 17 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Şehitkamil Belediyesi iki arsa satacak! İhalesi 18 Temmuz'da!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Batıkent ve Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 285 metrekare ve 489 metrekare olarak açıklandı.

Şehitkamil Belediyesi 5 iş yeri satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 dükkanı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Şahinbey Belediyesi'nden büyük fırsat! Tam 23 imarlı arsa satacak! Kaçırmayın!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de KDV'den muaf arsa satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan arsayı 93 milyon 460 bin 860 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkâmil belediye başkanlığı satılık Haberi

Gaziantep Şehitkâmil belediye başkanlığı satılık

Gaziantep Taşlıca, Umut ve Batıkent Mahalleri'nde yer alan 9 taşınmaz Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunuluyor. Taşınmazların ihalesi 14 Haziran 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. 


Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Şehitkamil İlçesi; Aşağıda Mahalle, Ada, Parsel, Yüz ölçümü, İmar Durumu, m² rayiç bedeli, muhammen bedeli ve geçici teminatı belirtilen taşınmazların 14/06/2017 Çarşamba günü aşağıda belirtilen saatlerde Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacak ihale ile ayrı ayrı Satışı yapılacaktır.

Taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesi (a) fıkrası gereğince Kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale yapılacaktır.

İhaleye iştirak edecek istekliler ihale şartnamesini 100,00 TL karşılığında Belediyemiz İhale servisinden temin edebilirler.

Belediyemizce yapılacak ihaleye katılacak olan isteklilerin aşağıdaki belgeleri sunmaları gerekmektedir;

A) İstekli gerçek kişi ise;

a) Türkiye’de Kanuni ikametgâhı olması,

b) Noter tasdikli imza...