07 / 05 / 2024

Gaziantep Şehitkamil kiralık depo fiyatları

Gaziantep Şehitkamil kiralık depo fiyatları

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesi'nde bulunan depoyu kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkulün ilk yıl muhammen kira bedeli 120 bin TL+KDV olarak belirlendi.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 10 bin metrekarelik arsa satacak! Sanayi alanı imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 10 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir 2 arsa satacak! Şehitkamil'de sanayi imarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'teki iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 35 metrekare alana sahip.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de KDV'den muaf arsa satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan arsayı 93 milyon 460 bin 860 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ticaret imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de iki arsa satılacak! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil, Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep Şehitkamil kiralık depo fiyatları Haberi

Gaziantep Şehitkamil kiralık depo fiyatları

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesi'nde bulunan depoyu kiraya veriyor. Söz konusu gayrimenkulün ilk yıl muhammen kira bedeli 120 bin TL+KDV olarak belirlendi.


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR


Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğünden:


İhalenin konusu:


Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesi, Burç Mevkii’nde bulunan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na ait 2809 nolu parselin ve bu parsel üzerinde yer alan 248 m²’lik deponun ihale yolu ile kiralanması.


İhale konusu taşınmazın niteliği:

2809 nolu parsel toplam 323,700 m²’lik alana sahip olup, parselin etrafı dikenli telle çevrilidir. Depoya ulaşımı sağlayan toprak yol sağlı sollu olarak dikenli telle koruma altına alınmıştır. Girişte 25 m² ebadında bir adet bekçi kulübesi vardır. Depo, 2 adet binadan müteşekkil olup tek katlıdır. Ana depo yaklaşık 180...