07 / 05 / 2024

Gaziantep Şehitkâmil riskli alan kararı

Gaziantep Şehitkâmil riskli alan kararı

Gaziantep'te Şehitkâmil İlçesi'ne bağlı Çakmak ve Yaprak Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar riskli olarak ilan edildi..

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi KDV'den muaf 7 dükkan satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de 7 adet dükkan satacak. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Şehitkamil Belediyesi 6 iş yeri satacak! KDV'den muaf iş yeri fırsatını sakın kaçırmayın!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 15 Temmuz mahallesinde yer alan altı iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Şehitkamil Belediyesi iki arsa satacak! İhalesi 18 Temmuz'da!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Batıkent ve Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 285 metrekare ve 489 metrekare olarak açıklandı.

Şehitkamil Belediyesi 5 iş yeri satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 dükkanı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de KDV'den muaf arsa satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan arsayı 93 milyon 460 bin 860 TL bedelle satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 yılda İstanbul'da riskli bina bırakmayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda inşaatı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada 5 yılda İstanbul'da riskli bina bırakmayacaklarını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi KDV'den muaf 7 arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Pancarlı ve Şehirgösteren mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! O ilde KDV'den muaf 11 adet dükkan satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Karacaören'de yer alan 11 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. 

Gaziantep'te 27.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Taşlıca'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 27 milyon 602 bin 437 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 12.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Gazi Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 12 milyon 947 bin 605 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 40.3 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Pancarlı ve Güvenevler'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 40 milyon 287 bin 869 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil İlçesi'nde bulunan 7 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 64 milyon 926 bin 382 TL olarak belirlendi. 

Gaziantep Şehitkâmil riskli alan kararı Haberi

Gaziantep Şehitkâmil riskli alan kararı

Gaziantep'in Şehitkamil İlçesi'ne bağlı Çakmak ve Yaprak Mahalleleri sınırları içerisindeki bazı alanlarda riskli alan kararı alındı.

Bakanlar Kurulu'nun aldığı riskli alan kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep İli, Şehitkâmil İlçesi, Çakmak ve Yaprak Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar için