03 / 05 / 2024

Gaziantep Şehitkamil yatırımları

Gaziantep Şehitkamil yatırımları

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentin en önemli dinamikleri arasında yer alan sanayi ve tarım alanlarına olan önemli desteklerinin artarak süreceğini vurguladı.

Gaziantep Şehitkamil planlı kentleşiyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede planlı kentleşme adına önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, “Bizim amacımız; ara boşluk bırakmadan imarın bir bütün halinde devam etmesini sağlamak” dedi.

Gaziantep Şehitkamil'de herkes ev sahibi olacak!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında kamulaştırma ile birlikte vatandaşları konut sahibi yapma çalışmalarının devam ettiklerim söyledi.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Vodafone, Gaziantep'e son 5 yılda 36 milyon liralık yatırım yaptı!

Vodafone, "Dijital Dönüşüm Hareketi" kapsamında son 5 yılda Gaziantep'te 36 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy Gaziantep'teki yatırımları anlattı.

Gaziantep OSB yatırımlarında 2023 hedefleri revize edilmeyecek!

Bu yıl yüzde 4,5 büyümeyi, ihracatta geçen yılı yakalamayı planladıklarını söyleyen Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te yatırımların yavaşladığını ama durmadığını bu nedenle 2023 hedeflerini revize etmeyeceklerini açıkladı.

Gaziantep'te gayrimenkul yatırımları arttı!

Son yıllarda emlak fiyatlarında baş döndüren artışın yaşandığı Gaziantep'te yatırım için ev ve arsayı tercih edenler altından daha kazançlı çıktı. Her zaman güvenli liman olarak görünen altın, yatırımcılar için son 5 yılda inişli çıkışlı bir grafik çizdi.

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Gaziantep Şehitkamil yatırımları Haberi

Gaziantep Şehitkamil yatırımları


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentin en önemli dinamikleri arasında yer alan sanayi ve tarım alanlarına olan önemli desteklerinin artarak süreceğini vurguladı. Başkan Fadıloğlu, “Milletimizden aldığımız destekle ekonomimizin daha da büyüyüp güçlenmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.


YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK


Üretkenliğiyle ön plana çıkan Şehitkamil Belediyesi sağladığı imkanlarla ekonomik gelişimini sürdürüyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep ekonomisinin en önemli iki dinamiği olarak kabul edilen sanayi ve tarım sektörüne yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Özellikle 2016 yılı içerisinde hem sanayicinin hem de çiftçinin önünü açmak adına çok sayıda başarılı proje uyguladıklarını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ekonominin büyümesini sağlayacak yatırımların artarak süreceğini aktardı. Başkan Fadıloğlu, hem sanayicilerin önünü açacak yeni iş sahaları hem de çiftçinin üretimine doğrudan etki edecek arazi...