07 / 05 / 2024

Gaziantep Şehreküstü evleri

Gaziantep Şehreküstü evleri

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, ilçenin eski semtlerinden olan Şehreküstü'deki virane evleri restore ederek muhteşem bir tarihi dokuya kavuşturdu. Sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışmaları eski Antep'i canlandırdı.

Gaziantep'te inşa edilen çelik konstrüksiyonlu köy evleri 1 yıl içinde tamamlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra Gaziantep'te depremzedeler için çelik konstrüksiyonlu köy evleri hayata geçiriliyor.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları 837 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların yanı sıra 23 adet ticari birim de bulunuyor...

Gaziantep Iconova Evleri 2017 güncel ev fiyatları!

Gaziantep Iconova Evleri 2017 güncel ev fiyatları 897 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin bu yılın sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları!

Gaziantep Iconova Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Iconova Gaziantep fiyatları 897 bin TL'den başlıyor...

Gaziantep İconova Evleri fiyat!

Toplam 570 daire ve 23 ticari birimden meydana gelen Gaziantep İconova Evleri'nde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Gaziantep İconova Evleri fiyat...

Iconova Evleri Gaziantep ödeme planı!

Iconova Evleri Gaziantep ödeme planı kapsamında ödemeler Temmuz 2017'de başlıyor...

Gaziantep Şehreküstü'ye 800 kişilik spor salonu yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ünlü futbolcu Talat Özkarslı’nın adını yaşatmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi, Şehreküstü Mahallesi'nde yaptırdığı 800 kişilik spor salonuna Talat Özkarslı'nın adını verdi.

Osmangazi 15 Temmuz Meydanı'nda 2. etap başlıyor!

Osmangazi Belediyesi yaşanan hain darbe girişiminin ardından vatandaşların ülkesine, milletine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkmak adına adı “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olarak değiştirilen Şehreküstü Meydanı’nın da yürüttüğü yenileme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Iconova Evleri Gaziantep teslim tarihi!

Iconova Evleri Gaziantep teslim tarihi 2017 sonu olarak belirtiliyor. Iconova Gaziantep projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Osmangazi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yenileniyor!

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası, vatandaşların 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttuğu 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı ile Fevzi Çakmak Caddesi, Osmangazi Belediyesinin başlattığı çalışma ile yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Gaziantep Şehreküstü evleri Haberi

Gaziantep Şehreküstü evleri

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından restore edilen Şehreküstü Konakları, sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışmaları eski Antep'i canlandırdı. Kentin eski semtlerinden olan Şehreküstii'nün yıkık dökük sokakları yenileme çalışmalarıyla yeniden hayat buldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Geçmişine sahip çıkmayan milletler geleceğini inşa edemezler. Bu çalışmaların turizmimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Gaziantep'e turist gelmesi ve bu sokakları görmesiyle şehrimizin değerinin artması bizleri mutlu eder" diye konuştu.. 


Şehreküstü semtinde tarihi evlerde yapılan restorasyon çalışmaları sonrasında ortaya çıkan görüntünün kendin tarihini gün yüzüne çıkaran çalışmaları tamamladığını belirten Tahmazoğlu, "Yıkılmaya yüz tutan binaları restore ederek Şehreküstü Konakları olarak canlı bir mekâna dönüştürdük. Bazı binaları kamulaştırarak kültürel çalışmalar için düzenledik. Bunlardan biri Bostancı Kültür Merkezi. Burası kentimizin sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sağlayacaktır" dedi. 

Sabah...