03 / 05 / 2024

Gaziantep Şehreküstü'ye 800 kişilik spor salonu yapıldı!

Gaziantep Şehreküstü'ye 800 kişilik spor salonu yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ünlü futbolcu Talat Özkarslı’nın adını yaşatmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi, Şehreküstü Mahallesi'nde yaptırdığı 800 kişilik spor salonuna Talat Özkarslı'nın adını verdi.



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ünlü futbolcu Talat Özkarslı’nın adını yaşatmak için kolları sıvadı


Gaziantep'in yetiştirdiği ünlü futbolculardan Talat Özkarslı'nın adına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Şehreküstü Mahallesi'nde yaptırdığı 800 kişilik spor salonuna Talat Özkarslı'nın adını verdi. Toplamda 6 bin 500 metrekarelik alanda yapılan salonda basketbol, hentbol, tekvando, aikido, karete, judo salonları da var. Erkek ve kız soyunma odalarının yanı sıra hakem odalarının da bulunduğu salon kompleks olarak kullanılabiliyor.


Özellikle kentin kırsal bölgelerinde yer alan mahallelere yapılan futbol ve basketbol sahaları bölgede yaşayan gençleri sporla buluşturmayı hedefliyor. Genç nesillerin spor ile hayata daha dinamik bir bakış açısını bulması için gerçekleştirilen sahalarda genç sporcu adaylarının yetişmesi hedefleniyor. İlk etapta Mevlana, Beydilli ve Kocaoğlan mahallelerinde yapılan mini futbol ve basketbol sahaları ihtiyaca göre diğer semtlerde de inşa edilecek.


Sabah


Geri Dön