28 / 04 / 2024

gaziantep Selçuklu Gençlik Merkezi

gaziantep Selçuklu Gençlik Merkezi

Vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak olan Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, yapımına başladığı 31 sınıfı bulunan Selçuklu Gençlik Merkezini bu yıl içerisinde tamamlayarak, halkın hizmetine sunacak.

Selçuk Gençlik Merkezi Projesi yarışması için 260 başvuru!

İzmir'in tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle öne çıkan ilçesi UNESCO Kenti Selçuk'ta, mülkiyeti belediyeye ait olan 7263 m2'lik arazi içerisinde özellikle genç nüfusa hitap edecek Kültür ve Gençlik Merkezi proje tasarım yarışmasına rekor seviyede başvuru oldu.

Gaziantep projelerine AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan tam not!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 2,5 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projeleri AK Parti Şehitkamil ilçe teşkilatı ile AK Parti İl Gençlik Kolları’na anlattı.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi için yarışma başlattı!

Selçuk Belediyesi eski soğuk hava deposu yerine yapılacak Kültür ve Gençlik Merkezi için bir mimari proje yarışması açtı.

Konya Selçuklu'ya 40 bin TL altyapı yatırımı!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur Altay, “Nüfusu her yıl 20 bin artan Selçuklu’da bu yıl 40 milyon TL’lik yatırım yapıyoruz” dedi.

Gaziantep Perilikaya Gençlik Merkezi'nde son durum!

Her mahalleye bir Gençlik Merkezi yapmak için çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi’nin 74’.üncü Gençlik Merkezi olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey Gençlik Merkezi yıl sonunda hizmete girecek!

Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı hızla yükseliyor. Yapılan çalışmaları ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, projeyi yıl sonuna kadar tamamlayıp hizmete açacaklarını belirtti.

Manisa Demirci'ye gençlik merkezi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, gençlere yönelik iki önemli yatırımı hayata geçireceklerini belirterek, "Demirci'ye gençlik merkezi, Köprübaşı'na spor salonu yapılacak" dedi.

Selçuklu Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Selçuklu Çelik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuklu Çelik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özal Erikci tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Bayır Turizm Otelcilik Selçuklu'ya 60 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Bayır Turizm Otelcilik, Konya Selçuklu Musalla Bağları Mahallesi'nde 60 milyon TL proje bedeline sahip otel inşa edecek. Bayır Turizm Otelcilik projesinin 24 ayda tamamlanması planlanıyor...

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de yüzde 0,25'lik faizler ya da 36 ay 0 faizle!

Selçuklu Evleri Sultanbeyli projesinde yer alan daireler için iki farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında 36 ay faizsiz vadelendirme ya da yüzde 0,25'lik faiz oranları uygulanıyor.

Selçuklu Belediyesi'nden 300 bin TL'ye kiralık 2 yarı olimpik yüzme havuzu!

Selçuklu Belediye Başkanlığı; 2 yarı olimpik yüzme havuzunu 300 bin TL'lik kira bedeli ile kiraya veriyor. Yüzme havuzlarının ihalesi 11 Eylül 2014 tarihinde saat 16.00'da yapılacak.

Şahinbey Selçuklu Gençlik Merkezi'nin yapımı devam ediyor!

Vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak olan Gençlik Merkezi ve sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, yapımına başladığı Selçuklu Gençlik Merkezi'ni bu yıl içerisinde tamamlayarak, halkın hizmetine sunacak...

gaziantep Selçuklu Gençlik Merkezi Haberi

gaziantep Selçuklu Gençlik Merkezi

Vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak olan Gençlik Merkezi ve Sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, yapımına başladığı 31 sınıfı bulunan Selçuklu Gençlik Merkezini bu yıl içerisinde tamamlayarak, halkın hizmetine sunacak.


Yeşilevler Mahallesinde geçtiğimiz ay temeli atılan ve inşası hızlı bir şekilde devam eden Selçuklu Gençlik Merkezi hakkında bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "toplamda 4 bin 705 metre kare inşaat alanı olan ve zemin oturumu 871 metre kare olan gençlik merkezimizde 31 tane sınıf olacak. Bu yıl içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağımız bu dev tesisimiz aslında bir okul bir okul yapıyoruz. Burada her yaşta vatandaşımızı faydalanacağı kurslar vereceğiz. Selçuklu Gençlik Merkezimizde meslek edindirme kursları yanı sıra spor salonu mevcut olup, toplantı salonu ve kütüphane olacaktır. Gençlerimiz ve...