05 / 05 / 2024

gaziantep suriyeli şirketler

gaziantep suriyeli şirketler

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, kentte kayıtlı 18 bin şirketten 900'ünün Suriyelilere ait olduğunu ve bu rakamın Türk işletmelerinin yüzde 5'i oranında olduğunu söyledi.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Abdullah Aksoy: Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunuyoruz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı M. Abdullah Aksoy, Suriyeli sığınmacılara konut hizmeti sunduklarını söyledi.

Kira getirisi isteyenlerin gözde şehri Gaziantep oldu!

Suriyeli sığınmacılar, doğu illerinden aldığı göç ve üniversiteleri dolayısıyla son yıllarda nüfus yoğunluğu artan Gaziantep, gayrimenkul yatırımcılarının da dikkatini çekiyor.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

Gaziantep Holiday Inn Ekspress 2016'da açılacak!

Gaziantep'te Suriyeli turizmi başladı. Birçok ülkeden yardım için gelen STK'lar şehrin turizm hareketini 12 aya çıkardı. Otellerin doluluk oranı yüzde 50'lerden yüzde 70'lere yükseldi..

Ağaoğlu Şirketler Grubu Suriyeli mültecilere yardım etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu çalışanları ve ev sahiplerinin destekleri ile başlatılan kampanyada toplanan 10 bin oyuncak, 25 bin kıyafet ve gıdadan oluşan yardım paketleri Kurban Bayramı öncesi bölgeye teslim edildi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndan Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi savaştan ve IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye ’ ye sığınan Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Boğaziçi Yönetim tarafından 70 bin oyuncak Gaziantep'e doğru yola çıktı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak İstanbul’da site yönetim hizmeti verdiği 81 sitede savaş mağduru Suriyeli çocuklar için topladığı 70 BİN oyuncak bağışını düzenlenen törenle Gaziantep ‘ e uğurladı.

Suriyeli mülteciler Gaziantep ve Hatay'da ev kiralarını arttırdı!

Gaziantep ve Hatay'a gelen Suriyeliler, gayrimenkul piyasasını da etkiledi. 500 TL'lik evlerin kirası bin 500 liraya çıktı. İlk tercihse çok odalı ve kaloriferli evler. ..

Suriye'de yaptırımdan ilk etkilenen Real Estate Bank oldu!

Suriyeye yönelik AB yaptırımlarından etkilenecek Suriyeli şirketler açıklandı. ABnin çıkardığı Official Journal dergisi, AB üyesi ülkelerin iş yapmaları yasaklanan Suriyeli şirketlerden birinin Real Estate Bank olduğu açıklandı

şžirketler Anadolu Yakası'na taşınıyor!

İstanbul Anadolu Yakası, son dönemlerde büyük bir gelişim içinde. Özellikle Ataşehir bölgesinin finans merkezi olacağı ile ilgili haberlerle şirketler de merkezlerini Anadolu Yakası'na taşımaya başladı  

Gaziantep'te zihinsel engelliler için okul yapılacak!

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep"in eğitim ve sağlık alanında hayırseverlerin en fazla yardım yaptığı iller arasında yer aldığını söyledi...

gaziantep suriyeli şirketler Haberi

gaziantep suriyeli şirketler


Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, kentte kayıtlı 18 bin şirketten 900'ünün Suriyelilere ait olduğunu ve bu rakamın Türk işletmelerinin yüzde 5'i oranında olduğunu söyledi. Kentteki Suriyeli işadamı sayısının her geçen gün arttığını da aktaran Bartık, Suriyeli işadamlarına yönelik Türkçe eğitim vermeye başladıklarını söyledi. Ekonominin büyümesi adına Suriyelilerin iş dünyasına girmesi gerektiğini ifade eden Eyüp Bartık, şunları söyledi: "Bölgede Suriyeli misafir barındıran 3'üncü şehiriz. Bununla birlikte şirket sayısında en yakın şehirden 2 kat daha fazla Suriyeli şirkete sahibiz. Bu aslından Gaziantep'te iş olduğunu herkes gibi Suriyelilerinde bildiğini gösteriyor. Gaziantep'te yatırım yapıyorlar ve oda üyemizin yüzde 5'i Suriyeli. Bunlara bizim mutlaka kucak açmamız gerekiyor. Çünkü biz işadamıyız ve olaya yabancı sermaye, yabancı yatırım için bakıyoruz."


DOLARDA YÜKSELİŞ NORMAL

Eyüp Bartık, dolardaki...