04 / 05 / 2024

Gaziantep Toki fiyatları

Gaziantep Toki fiyatları

TOKİ, Gaziantep 'te alt gelir grubu toplu konut uygulaması kapsamında 2 + 1 888 konutu 341 lira taksitle satışa sunuyor.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Nizip'te 5 adet arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Nizip Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Kızılcakent Mahallesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep Nizip'teki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları başladı! Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Karesi başvuruları resmen başladı. Peki Balıkesir Karesi TOKİ fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Balıkesir Karesi fiyat listesi...

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar...

TOKİ 100 bin konut Gaziantep İslahiye 2020 projesi başvuru tarihleri!

TOKİ 100 bin konut Gaziantep İslahiye 2020 projesi başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Gaziantep İslahiye başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep İslahiye 2020 fiyatları ne kadar? 

Akgedik TOKİ fiyatları vatandaşın tepkisine neden oldu!

Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında fiyatlar açıklandı. 3+1 ev fiyatlarının 270 bin TL gibi yüksek bir bedelle satılması bazı hak sahiplerinin tepkisine neden oldu...

Gaziantep’te kira fiyatları 8 yılda yüzde 100 arttı!

Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasında yer alan Gaziantep’te kira fiyatları her geçen gün artıyor. Bölgede kira fiyatlarındaki artış nedeniyle 8 yılda yüzde 100 zam geldi.

Gaziantep’te satılık ve kiralık ev fiyatları uçtu!

​Son yıllarda Türkiye’nin en pahalı kentleri arasına giren Gaziantep’te konut fiyatları ve kiralık daire fiyatları her geçen gün yükseliyor.

14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gaziantep 50 bin konut nerede? TOKİ Gaziantep 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Gaziantep 50 bin konut başvuruları ne zaman sona erecek. İşte, 14 soruda TOKİ Gaziantep 50 bin konut kampanyası 2019 detayları... 

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Gaziantep Toki fiyatları Haberi

Gaziantep Toki fiyatları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak amacıyla Gaziantep'te, bin 154 konutun satışa çıkarılacağını, 888 konutun taksit ödemelerinin 341 liradan başladığını bildirdi. 


Turan, yaptığı yazılı açıklamada, başvuruların 20 Nisan-15 Mayıs'ta alınacağını ve taksitlerinin 341 liradan başlayacağını ifade etti. 


Özellikle dar gelirli vatandaşların kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olabilmelerini istediklerini belirten Turan, önümüzdeki günlerde diğer illerde de aynı kapsamda konut satışlarının gerçekleşeceğini bildirdi. 


Kısa bir süre önce İstanbul Kayaşehir'de 539 liradan başlayan taksitlerle bin 500 konutun dar ve orta gelirli vatandaşlar için satışa sunulduğunu hatırlatan Turan, "Şimdi de Gaziantep'te bin 154 konutu satışa çıkarıyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer illerimizde de bu kapsamda konut satışlarımız gerçekleşecek. Amacımız, konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaktır" ifadelerini kullandı. 


Alt...