18 / 05 / 2024

Gaziantep turistik yerler

Gaziantep turistik yerler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TÜRSAB arasında Gaziantep’in turizmini ve kongre merkezlerini geliştirmek amacıyla bir komisyon oluşturuldu. İlk toplantı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı.

Tatilcilerin yönü değişti! Ege'deki o evlere talep arttı!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlık evlere talep arttı. Gayrimenkul danışmanı Zafer Nerez, Çeşme, Marmaris ve Kuşadası gibi turistik yerler başta olmak üzere sahil bölgesinde bulunan yazlıkların satış ve kiralanmasında yüzde 12 artış yaşandı.

Gaziantep'in kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Gaziantep'te çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak Gazianteplilerin günlük yaşamını kolaylaştıracak olan kentsel dönüşüm projelerinin uygulanacağı yerler ve mahalleler belirlendi.

Gaziantep'e Turizm Danışma Noktası kuruluyor!

Büyükşehir Belediyesi, tarih, turistik, kültür ve müzeler kenti Gaziantep’te turistlerin ihtiyaçlarını karşılamak için “Turizm Danışma Noktası” kuruyor. Bina Kültür Yolu üzerinde inşa ediliyor.

Gaziantep'te dönüşüm için yeni yerler tespit ediliyor!

TOKİ Başkanı Er gün Turan, "En aktif olduğumuz kentlerin başında gelen Gaziantep kentsel dönüşümde çok başarılı" dedi. Turan, Türkiye'de hızlı büyüyen kentler arasında Gaziantep'in ilk sıralarda yer aldığını söyledi.

Beyazıt Kapalıçarşı Dünyada en çok ziyaret edilen turistik yer oldu!

Dünya Turizm Örgütü tarafından yayınlanan 'en çok ziyaret edilen turistik yerler' listesinde İstanbul Bayezit'teki Kapalıçarşı birinci sırada yer aldı. Kapalıçarşı'yı yılda 91 milyon 250 bin kişi ziyaret ediyor...

1962 yılında Galata Kulesi turistik kule olacakmış!

1962 yılında Galata Kulesi restore edilecekmiş. Kule, Türkiye'nin Eyfel'i olacakmış. Kule restore edilerek içinde çay salonu, turistik eşya satan yerler inşa edilecekmiş. Bu iş için bir milyon liraya ihtiyaç duyulmuş.

ÖİB, Gaziantep Şehitkamil ihalesine 22 milyon 200 bin TL teklif verildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'ndeki Merkezi İş Alanı, Turistik ve Kültürel Tesis, Eğlence, Otel, Sağlık, Konut, Alışveriş Merkezi, Kapalı Otopark imarlı olan arsa için 22 milyon 200 bin TL tek

Gaziantep'te ticari emlakta fiyatlar dövize endeksli!

Gerek konut gerekse sanayi anlamında güneydoğunun tartışmasız en hızlı gelişen şehirlerinden biri olan Gaziantep’de konut anlamında en hızlı gelişme gösteren yerler arasında Karakaş Akkent Bölgesi bulunuyor.

Gaziantep'te İpekyolu Belediye Başkanları Forumu düzenlendi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, ''İpekyolu şehirlerinin bundan sonra sadece gezi ve turistik amaçlı değil, iş üretmek, kültürel ve sosyal ilişkiler kurmak için de bir araya geleceklerine inanıyorum'' dedi

Marmaris, atıl durumda olan turistik tesisler ile dikkat çekiyor!

Marmaris"in en önemli turistik beldesi ve İngiliz turistlerin en fazla tercih ettiği yerler arasında gösterilen İçmeler, yıllardır atıl durumda olan turistik tesislerin çokluğuyla dikkati çekiyor

Vakıflar Gaziantep ve Kilis 'te 24 taşınmazı kiraya verecek!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep şžahinbey ve şžehitkamil ile Kilis Merkez"de bulunan toplam 24 gayrimenkulü kiraya verecek

Gaziantep-Halep arası 33 dakikaya düştü!

Türkiye ile Suriye arasında hızlı tren yapımı için start verildi. Gaziantep ile Halep arasında yapılması planlanan hızlı tren ile iki kent arasındaki ulaşım 33 dakikaya inecek

Antepia Gaziantep'te 158 bin 800 TL!

Gaziantep'te inşa edilen Antepia'da konutların alanları 117 ile 544 metrekare arasında değişiyor.   Fiyatlar ise 158 bin 800 TL'den başlıyor...

Gaziantep turistik yerler Haberi

Gaziantep turistik yerler

  

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) arasında Gaziantep’in turizmini ve kongre merkezlerini geliştirmek amacıyla bir komisyon oluşturuldu. Önümüzdeki aylarda çalışmalara başlayacak komisyon Gaziantep’te turizmin geliştirilmesi için yapılacakları ve kongre turizminde Gaziantep’in bölgede lider konuma gelmesi için projeler üretecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TÜRSAB arasında gerçekleştirilecek olan projenin ilk toplantısı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı.

TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve heyetinin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Şahin, heyete Gaziantep ile ilgili bilgiler aktardı.

Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yapılan toplantı sonrasında TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve heyetine Gaziantep’in turizm bölgelerini yerinde tanıttı.

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyete Gaziantep’in turizme açık bölgelerini gezdiren Şahin, TÜRSAB yetkililerinin Gaziantep’ten memnun kaldıklarını aktardı.

Başta Alleben Göleti, Hışva Hanı, Bey Mahallesi,...