16 / 05 / 2024

gaziantep turizm

gaziantep turizm

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde "Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi ve Turizm Ziyaretçi Bürosu" kurulması için çalıştay gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Kentin kalkınması gerekiyor'' dedi.

Gaziantep Holiday Inn Ekspress 2016'da açılacak!

Gaziantep'te Suriyeli turizmi başladı. Birçok ülkeden yardım için gelen STK'lar şehrin turizm hareketini 12 aya çıkardı. Otellerin doluluk oranı yüzde 50'lerden yüzde 70'lere yükseldi..

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Türkiye Finans Gaziantep'te şube açtı!

2018 yılında 20 yeni şube açılışı yapan Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye’nin en büyük sanayi, ticaret ve turizm şehiri olan Gaziantep'te yeni bir kurumsal şube açtı. 

Babacan Holding Fikirtepe ve Gaziantep'te proje yapacak!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Babacan Holding, 2018 yılında 1 milyar TL'yi bulan yatırım planlıyor. Şirket önümüzdeki yıl Porto'da ilk rezidans yatırımını yapacak. Ayrıca Gaziantep'te konut projesi ve Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak.

Gaziantep Şirehan turizm kompleksi olacak!

Tarihi dokusu ve sunduğu hizmetlerle Gaziantep’in markası haline gelen tarihi Şirehan’da değişim heyecanı yaşanıyor.

Gaziantep'e Turizm Danışma Noktası kuruluyor!

Büyükşehir Belediyesi, tarih, turistik, kültür ve müzeler kenti Gaziantep’te turistlerin ihtiyaçlarını karşılamak için “Turizm Danışma Noktası” kuruyor. Bina Kültür Yolu üzerinde inşa ediliyor.

Gaziantep ve Çin arası turizm işbirliği artacak!

Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Hongvay, Gaziantep B.B. Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Fatma Şahin, Gaziantep ile Çin arasındaki turizmi artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 50 bin konut inşa edecek!

Sanayi, ticaret ve turizm kenti Gaziantep'in iki milyona yaklaşan nüfusunun yanında, çevre illerden gelen yoğun göç ile yeni konut alanlarına ihtiyacı artırıyor.

Gaziantep'te 27 akıllı kavşak hizmete girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde ilk yılını tamamlayan Fatma Şahin, ulaşım başta olmak üzere, sağlık, eğitim, kentleşme, turizm, sosyal yaşam ve altyapı gibi birçok alanda yenilik yaptı.

Gaziantep'te turizm ve ekonomik boyutu paneli düzenlendi!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan "Turizm ve Ekonomik Boyutu" adlı panel GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Oteli Hönüsü Salonunda yapıldı.

Gaziantep, Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyadaki turizm sektörünün aynası konumunda olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı (ITB) kapılarını ziyaretçilerine açtı. 190 ülkeden fazla katılımcı ile açılışı yapılan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı.

Gaziantep'e turizm parkı yapılacak!

Gaziantep'te ilginç bir takas sonucu gerçekleşen eski Bedesten ve son meclis kararıyla öğrenci yurdu yapılması kararlaştırılan binanın yerinin Turizm parkı yapılması için yıkım töreni düzenlendi.

Adanalı turizmciler Ortadoğu turizm fuarında!

Adanalı bir grup turizm sektörü temsilcisi, Gaziantep'te açılan "Ortadoğu Turizm Fuarı'na giderek standları gezdi. Adana Ticaret Odası (ATO) Meclisi üyesi ve Turizm Meslek Komitesi Üyesi Ayhan Şirin, fuar açılışına katıldı.

gaziantep turizm Haberi

gaziantep turizm

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bahriye birçok Salonu'ndaki çalıştayda kentin turizm açısından gelişmesi ve kalkınması için önemli alt yapı çalışması yaptıklarını söyledi. Değişen ve büyüyen dünyanın uluslararası ticaret ve küreselleşme konusunda yeni vizyonlar üretmek, şehirleri, bölgeyi, ülkeyi cazibe merkezlerini artırmak gerektiğini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu: '"Yaptığımız araştırmalarda toplam turizm gelirlerinin üçte birinin kongre merkezleri ve kongre turizmi üzerinden gittiğini ve dünyada 21 milyon insanın yalnızca kongre merkezi ve kongre turizmi için hareket ettiğini görüyoruz. Bu sayı deniz turizmine göre kişilerin harcadığı ücretler veya kişilerin satın alma kalitesine baktığınız zaman o şehre, o bölgeye bıraktığı katma değer çok daha yüksek. O yüzden biz bunun üzerinden neler yapabiliriz diye baktığınız zaman bunun çok ciddi bir altyapı, pazarlama, teknolojik ihtiyaçlar gibi ciddi...