16 / 05 / 2024

Gaziantep Uluslararası Kongre Merkezi

Gaziantep Uluslararası Kongre Merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde "Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi ve Turizm Ziyaretçi Bürosu" kurulması için çalıştay gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Kentin kalkınması gerekiyor'' dedi.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Gaziantep'te öğretmenlere ev müjdesi!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı.

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Gaziantep Kongre Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ortadoğu'nun en büyük kongre ve sergi merkezini hayata geçiriyor.Kongre merkezinde sona yaklaşıldı.

Gaziantep Uluslararası Kongre Merkezi Haberi

Gaziantep Uluslararası Kongre Merkezi

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bahriye birçok Salonu'ndaki çalıştayda kentin turizm açısından gelişmesi ve kalkınması için önemli alt yapı çalışması yaptıklarını söyledi. Değişen ve büyüyen dünyanın uluslararası ticaret ve küreselleşme konusunda yeni vizyonlar üretmek, şehirleri, bölgeyi, ülkeyi cazibe merkezlerini artırmak gerektiğini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu: '"Yaptığımız araştırmalarda toplam turizm gelirlerinin üçte birinin kongre merkezleri ve kongre turizmi üzerinden gittiğini ve dünyada 21 milyon insanın yalnızca kongre merkezi ve kongre turizmi için hareket ettiğini görüyoruz. Bu sayı deniz turizmine göre kişilerin harcadığı ücretler veya kişilerin satın alma kalitesine baktığınız zaman o şehre, o bölgeye bıraktığı katma değer çok daha yüksek. O yüzden biz bunun üzerinden neler yapabiliriz diye baktığınız zaman bunun çok ciddi bir altyapı, pazarlama, teknolojik ihtiyaçlar gibi ciddi...