06 / 05 / 2024

gaziantep uzay çatılı pazar yeri onarım

gaziantep uzay çatılı pazar yeri onarım

Vatandaşlarına her türlü hizmeti ulaştırmada yoluna başarılı bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent uzay çatılı pazar yeri bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor..

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Bursa'ya Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde Türkiye’nin kendi astronotunu yetiştirmesini hedefliyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gökmen projesiyle uydumuz için uzaya kendi astronotumuzu göndereceğiz” dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezinin temeli yarın atılıyor.

Şehitkamil'deki Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Şehitkamil Belediyesi, İncilikaya Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 2 bin 60 metrekare üzerine kurulacak Uzay Çatılı Pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başladı.

Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor!

İstanbul'da Marmaray'a kardeş olarak hizmete alınması planlanan Kazlıçeşme- Söğütlüçeşme Metro Hattı'nda ilk adım atılıyor.

İFM'nin kalbinde yer alacak SPK ve BDDK binalarının temeli atılıyor!

İstanbul Finans Merkezi’nin kalbinde yer alacak SPK ve BDDK binalarının temeli bu hafta atılıyor. İlk kazmaların vurulmasının ardından 3 yıl içinde binaların hazır olması planlanıyor. Yatırımların maliyeti de 3 milyar lirayı bulacak.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Ankara'da 110 bin konutluk ilçenin temelleri atılıyor!

Ankara’da 110 bin konutlu ve 350 bin nüfuslu yeni bir ilçenin temelleri atılıyor. Büyükşehir Belediyesi kurulacak olan yeni ilçeye Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim’in ismini verecek.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

Lütfi Elvan: Atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz!

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı, Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım atağı ve destek paketi ile ilgili bakanlıklara belge verme yetkisi yolunu tercih etmediklerini vurgulayan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan “Çünkü yarın öbür gün atıl tesislerle karşılaşmak istemiyoruz” dedi

gaziantep uzay çatılı pazar yeri onarım Haberi

gaziantep uzay çatılı pazar yeri onarım

Vatandaşlarına her türlü hizmeti ulaştırmada yoluna başarılı bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent uzay çatılı pazar yeri bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlara hizmet için gece gündüz demeden çalışan Şehitkamil Belediyesi, yaptığı projelerin sadece yapımıyla kalmıyor, aynı zamandan hayata geçirilen projelerin bakım, onarım ve restorasyon çalışmalarını da yapıyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan taziye evleri, sosyal tesis ve uzay çatılı pazar yerlerinin bakım ve onarım çalışmalarına gerekli hassasiyeti göstererek yeniliyor. Gazikent uzay çatılı pazar yeri altında bulunan sosyal tesis, taziye evi bakım ve restorasyon çalışmaları vatandaşlar tarafından beğenildi.


Her zaman taleplerine çok kısa bir süre içinde cevap bulduklarını belirten Atakent Mahalle Muhtarı İsa Polat, “Şehitkamil Belediyemize mahallemizin eksiklikleri için başvurduğumuzda anında çözüm üretiliyor. Uzay çatılı pazar yeri, sosyal...