03 / 05 / 2024

Gaziantep Yeşilvadi Bulvarında son durum

Gaziantep Yeşilvadi Bulvarında son durum

Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı’nın 6 şeridi asfaltlanarak trafiğe açıldı.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Gaziantep Islahiye ve Nurdağı'nda arazi toplulaştırma kararı alındı!

Gaziantep Islahiye ve Nurdağı'nda 8 mahallede arazi toplulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Güzelyurt Konutları'nda ihaleyle satışlar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda 205 daire için 1000 kişi başvurdu. 

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda taşınma kararına itiraz!

Ankara Sıhhıye Adliye Binası'nda bulunan tüketici, asliye ve sulh hukuk mahkemeleri Dışkapı'daki binaya taşınacak. Ankara Barosu'na bağlı avukatlar, karara itiraz etti.

Gaziantep Yeşilvadi Bulvarında son durum Haberi

Gaziantep Yeşilvadi Bulvarında son durum

Şahinbey Belediyesi tarafından, şehir içindeki trafiği rahatlatmak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için sürdürülen 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı’nda çalışmalar devam ediyor.  Bulvarın daha önce açılan Havaalanı, Dutluk kısmı ve Güneş Mahallesi, Yeditepe Mahallesi etabının ardından Dutluk, Güneş Mahallesi arasında kalan tabının da 6 şeridi asfaltlanarak etapların birbirine bağlantısı sağlandı. 12 şeritli yolun 6 şeridi asfaltı olarak trafiğe açılırken diğer 6 şeritte asfaltlama çalışmaları devam ediyor.


Bulvardaki çalışmaları inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Büyük bir çalışmanın eseri olan Yeşilvadi Bulvarı’nın kesintisiz olarak birleştiğini belirten Başkan Tahmazoğlu, “Bu yolu açmak için önce kamulaştırma yaptık daha sonra yolun yarılması ve kodun ayarlanması işlemlerinden geçirdik. Asfaltlama çalışmalarının ardından şimdi iki etabı birleştiriyoruz....