29 / 04 / 2024

Gaziantep Yığınlı

Gaziantep Yığınlı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yığınlı Mahallesi’ne yaptırılan ve içerisinde bay-bayan taziye evinin bulunduğu Sosyal Tesisi hizmete hazır hale getirildi.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Asgari ücrette 2024 Ocak zammı değişti! Yüzde 45 zamla 16 bin 500 TL olacak! Milyonlara son dakika şoku!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yukarı yönlü olacak şekilde değiştirirken, asgari ücrette de zam hesabı değişti. Peki Ocak 2024 zamlı asgari ücret ne kadar olacak?

Altın almak ve bozdurmak isteyenler dikkat! Yükseliyor! 3 Kasım Cuma altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Altın almak ve bozdurmak isteyenleri dikkatli olmaları konusunda uzmanlar uyarıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Doların kaderi 25 gün sonra belli olacak! Nefesler tutuldu! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar/TL kuru dün yeni rekorunu kırdı. 27,70 TL'ye kadar tırmanan dolar bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte merak edilenler...

ALTIN YÜKSELİŞTE: Son dakika! Gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları...

29 Ağustos Salı günü altın fiyatları yukarı yönlü hareketini sürdürmeye devam ediyor. Gram altın, 1.630 TL seviyelerinde seyrettiği noktadan, şu an itibarıyla 1.650 TL seviyesine kadar yükseldi.

Çin için büyüme beklentileri kötüleşiyor! Bankalar önlem için hangi kararı aldı!

Ekonomistler Çin’in büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etmeye devam ediyor. Çinli bankalar ise büyümeyi desteklemek için mevduat faizlerinde ilave indirimi masaya yatırdı.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Gaziantep Yığınlı Haberi

Gaziantep Yığınlı

Her mahalleye bir sosyal tesisin yapımını öngören proje ile yola çıkan Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Yığınlı Sosyal Tesis’nii çok kısa süre içerisinde tamamladı. İçerisinde bay-bayan taziye evinin bulunduğu tesis, vatandaşların hizmetine sunuldu. Mahallelerine böyle bir hizmetin sunulmuş olmasından dolayı mutluluklarını dile getiren mahalle sakinlerinden Ramazan Şenocak, “Şehitkamil Belediyemizin mahallemize yapmış olduğu tüm hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Sosyal Tesisimiz çok kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Burada isteyen tüm vatandaşlarımız taziyelerini burada yapabilecekler. Gerçekten mahallemize çok güzel bir Sosyal Tesis kazandırıldı. Mutfağı, lavabosu, koltuklar gerçekten çok güzel dizayn edilmiş durumda. Ben böylesine güzel bir hizmeti mahallemize kavuşturan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum”...