08 / 05 / 2024

gaziantep yolları asfalt

gaziantep yolları asfalt

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sıkıntıları en aza indirmek ve rahatlatmak için çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve ilçelerde bazı yollarda yaşanan sıkıntıları tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yol genişletme ve iyileştirme çalışması başlattı.

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

Gaziantep'te 4 yılda 500 kilometre arazi yolu açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Antalya Serik'e modern yollar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik’in Aşağıkocayatak ve Köseler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor, böylece Serik’in yolları daha güvenli ve modern hale geliyor.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Gaziantep'e yeni bisiklet yolları geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ulaşıma bir kolaylık daha getirdi. Belediye, kentin yoğun caddelerinin bulunduğu noktalara “bisiklet istasyonları ve bisiklet yolları” yaptı.

Manisa Sarıgöl'ün yolları asfalta kavuştu!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de, Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Giresun Bulancak'ta yollar asfaltlanıyor!

Bulancak İsmetpaşa Mahallesi Hastane yolunda asfalt öncesi çalışmalar devam ediyor. İlçenin bir çok mahallesinde alt yapısı biten yolları asfalt veya betonla kaplayan Bulancak Belediyesi, İsmet paşa Hastane yolunda hummalı bir şekilde çalışma yapıyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Manisa Akhisar'da 10 mahalleyi sevindiren asfalt!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Selçikli Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı.

gaziantep yolları asfalt Haberi

gaziantep yolları asfalt

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sıkıntıları en aza indirmek ve rahatlatmak için çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve ilçelerde bazı yollarda yaşanan sıkıntıları tespit eden Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yol genişletme ve iyileştirme çalışması başlattı.


Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan Halep Bulvarı-Kızılhisar Mahallesi-Onkoloji Hastanesi arası ile Serince-Burç Mahallesi arasındaki yol genişletme çalışmaları tamamlandı. Halep Bulvarı-Kızılhisar Mahallesi-Onkoloji Hastanesi arasının dar ve standartların düşük olmasından dolayı vatandaşların sıkıntı yaşadığını gören Büyükşehir Belediyesi, 5 metre olan ortalama yol genişliğini 12 metreye çıkarttı. 2,7 kilometre olan ve sıcak asfalt serim yapılan yol için 6 bin 917 ton asfalt kullanıldı.


Öte yandan Serince ve Burç yolu arasında 2,6 kilometre olan 5 metre genişliğinden 12 metreye yükseltilerek, 5 bin 443 ton asfalt kullanılan yol, iki araç geçecek şekilde...