17 / 05 / 2024

Gaziantepspor Stadı kapasite

Gaziantepspor Stadı kapasite

Gaziantepspor heyeti, yaklaşık 33 bin kişi kapasiteye sahip stadın inşaatında incelemelerde bulundu Asbaşkan Konca: "İnşallah gelecek sezonun ikinci yarısı itibariyle yeni stadımızda yerimizi alacağız" dedi.

Denizli Atatürk Stadı Ağustos'ta açılacak! 

Denizli Atatürk Stadı'nda yenileme ve kapasite artırma çalışmaları Ağustos'ta tamamlanacak. 

Denizli Atatürk Stadı'nda 17 milyon TL’lik yenileme!

Süper Lig’in ilk maçında FIFA standartlarına hazırlanması planlanan Denizli Atatürk Stadı'ndaki 17 milyon TL’lik yenileme çalışması 5 milyon TL’ye tamamlanıyor. İmece usulü yapılan hazırlıklarla, kapasite 3 bin 800 kişi artırılıp tüm tribünler kapatılacak.

Şenol Güneş Stadı'nda ilk maç yarın!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı ve 1-0 kazandığı Atiker Konyaspor karşılaşmasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda eden bordo-mavililer, Şenol Güneş Kompleksi'nde yer alan yeni stadındaki ilk maçında Gaziantepspor ile karşılaşacak

Gaziantepspor'un stat sorunu çözülmüyor!

Gaziantepspor'un yeni stadındaki eksikliklerin giderilmemesi nedeniyle yönetim ikinci yarıdaki maçlarını Mersin'de oynamak için harekete geçti.

Gaziantepspor yeni stadı için gün sayıyor!

Yapımı büyük oranda tamamlanan, Gaziantep'teki stadyumun, ligin 8. haftasındaki Gaziantepspor-Kayserispor maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Gaziantep Arena Stadı'nda sona gelindi!

Gaziantepspor’un 2016-2107 sezonunda maçlarını oynamayı hedeflediği yeni stadı Gaziantep Arena’nın inşaatında sona geliniyor.

Gaziantepspor'un yeni stadında sona gelindi!

Gaziantepspor yönetimi, yapımı büyük oranda tamamlanan ve farklı açılardan bakıldığında takımın renklerine bürünen yeni stadyumun kapılarını Bursaspor maçında açmak için TFF'ye başvurdu.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Yeni Gaziantep stadının yüzde 90'ı tamamlandı!

TOKİ tarafından yaptırılan Yeni Gaziantep stadının yüzde 90'ı tamamlandı. 35 bin 558 kişilik olan ve yaklaşık 110 milyon TL'ye mal olan yeni stadı gezen Gaziantepspor yönetimi yetkililerden bilgi aldı.

Manisa 19 Mayıs Stadı ne zaman açılacak?

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'de yapılacak Akhisar Belediyespor- Gaziantepspor maçında hizmete açılacağını açıkladı.

Manisa 19 Mayıs Stadı 13 Eylül'de açılıyor!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman yaptığı açıklamada Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'de yapılacak Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor maçında hizmete açılacağını açıkladı.

Gaziantepspor Stadı'nın inşaatı 2016 yılında bitecek!

Gaziantepspor heyeti, yaklaşık 33 bin kişi kapasiteye sahip stadın inşaatında incelemelerde bulundu Asbaşkan Konca: "İnşallah gelecek sezonun ikinci yarısı itibariyle yeni stadımızda yerimizi alacağız" dedi.

Mevlüt Tezel: İnönü Stadı küçülecekse neden yapılıyor

Yeni İnönü Stadı'nın açıklanan projesiyle ilgili kafama takılan bir nokta var. Stadın şu anki maksimum kapasite 32 bin 86 kişi. Yeni stat ise 35 bin kişilik olacak.

Gaziantepspor Stadı kapasite Haberi

Gaziantepspor Stadı kapasite

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, teknik direktör Okan Buruk ve bazı futbolcular, gelecek sezon maçları oynamayı planladıkları ve inşaatı süren 33 bin kişilik statta incelemelerde bulundu.


İbrahim Kızıl ve Okan Buruk'un yanı sıra asbaşkan Bülent Konca, futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl ve futbolculardan Elyasa Süme, Şenol Can, Muhammet Demir, Abdülkadir Kayalı, Muhammed İldiz ve Mustafa Durak'ın da yer aldığı heyet, inşaat alanını gezerek, yetkililerden bilgi aldı ve inşaattaki işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Asbaşkan Konca, incelemelerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, stattaki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.


Haziran ayı itibariyle inşaattaki çatı bölümüne başlanacağını ifade eden Konca, "Bize verilen bilgiye göre 2016 yılının ilk haftalarında stadın tamamlanması öngörülüyor. Bu nedenle inşallah gelecek sezonun ikinci yarısı itibariyle yeni statta...