27 / 04 / 2024

Gaziantepte 50 bin konut yapılacak

Gaziantepte 50 bin konut yapılacak

TOKİ'nin projesi olan "Gaziantep Kuzey Şehir Projesi" tanıtıldı. 8.5 milyon metrekarelik alana yapılacak olan 50 bin konutluk projeyle 300 bin nüfusun barındırılması hedefleniyor.

Gaziantep'te 50 bin konut yapılacak!

Nüfusu 2 milyonu aşan ve her geçen gün konut ihtiyacı duyulan kente yeni konutlar yapmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların hızlandırdı.

TOKİ'den Gaziantep'e 50 bin konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin tanıtımı nedeniyle Gaziantep'e geliyor.

Gaziantep'e 50 bin toplu konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin tanıtımı nedeniyle Gaziantep'e geliyor.

Gaziantep'te 50 bin konutun lansmanı yapılacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak.

TOKİ'nin Gaziantep'teki 50 bin konutluk projesi yarın tanıtılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in davetlisi olarak Gaziantep'e gelecek olan TOKİ Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak.

Gaziantep'teki 50 bin konutluk proje yarın tanıtılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in davetlisi olarak Gaziantep’e gelecek olan TOKİ Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak

8 ayda 50 bin KOBİ icraya düştü!

Sekiz ayda kredi borçları yüzünden 50 bin KOBİ daha icraya düştü. Son bir ayda icradan satılığa çıkarılan işyeri ve fabrika sayısı bine ulaşırken, 2016 için iflasa sürüklenen firma sayısının iki kat artabileceği belirtiliyor.

Yeni Foça'ya 50 bin kişi kapasiteli arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmanın temeli törenle atıldı. Sadece Yeni Foça'nın başlıca projeleri için 65-70 milyon TL yatırım yapıldı.

TOKİ her yıl 50 bin konutu alt gelirli vatandaşlara satıyor!

Toplu Konut İdaresini konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için “Dost Eli” kuruluş olarak tanımlayan Turan “Her yıl alt gelir grubuna 50 bin konut sunuyoruz. " dedi.

Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut için ilk adım atıldı!

Artan nüfus oranı ile her geçen gün konut ihtiyacı duyulan Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi, 50 bin konut yapımı ile başlattığı “konut atağının” ilk adımını da gerçekleştird

Fatma Şahin yapılacak 50 bin konut için TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlama yapmak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

50 bin konut dar gelirli Gaziantepliler için yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yapacakları 50 bin konut alanın “Suriyeliler için yapılıyor” haberlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Şahin, konutların Gaziantepli dar ve orta gelirli vatandaşlar için yapılacağını aç

Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 50 bin konutun ilk etabının temeli atıldı. Törene katılan Başkan Fatma Şahin, açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz: Diyarbakır'da hedef 50 bin çalışanı olan OSB oluşturmak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da öncelikli hedeflerinin, 50 bin çalışanı bulunan bir Organize Sanayi Bölgesi oluşturmak olduğunu söyledi.

Gaziantepte 50 bin konut yapılacak Haberi

Gaziantepte 50 bin konut yapılacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gaziantep Kuzey Şehir Projesi" ile ilgili tanıtım toplantısı düzenledi. Turan, Gaziantep'te hayata geçirilen 50 bin konutluk projeyle ilgili, "Ülkemizin mimarlık ve mühendislik dünyası açısından da ilktir ve bugüne kadar planlanmış en büyük yeni yerleşim projesidir" dedi. 


GAZİANTEP'E HAYIRLI OLSUN 

Projeye büyük önem verdiklerini belirten Turan, "Bu büyüklükteki bir sosyal konut alanmda, uygulaması tek seferde geliştirilen bir proje olma özelliğiyle, ülkemizin mimarlık ve mühendislik dünyası açısmdan da ilktir ve bugüne kadar planlanmış en büyük yeni yerleşim projesidir. 

Gaziantep için hayırlı olsun." 


OSB ÇALIŞANLARINA ÖNCELİK 

Konut ihtiyacı bulunun Organize Sanayi Bölgesi çalışanları için özel kontenjan ay olacağım dile getiren Turan, projenin geleneksel mahalle kültürü ve komşuluk ilişkileriyle toplumun tüm...