05 / 05 / 2024

gaziantepte çıkan yangında son durum

gaziantepte çıkan yangında son durum

Halı üreten fabrikada yangın çıktı .Alınan bilgiye göre, 4. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki halı fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Yüksek binalarda çıkan yangınlar nasıl önlenir?

Londra'da 24 katlı kulede meydana gelen yangında en az 12 kişi hayatını kaybetti. Peki bu kadar yüksek katlı binalarda çıkan yangınlarla nasıl baş edilebilir?

Polonezköy'de çıkan yangın kontrol altında!

İstanbul Beykoz'da, ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Akşam saatlerinde çıkan yangına, Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, müdahale etti.

Samsun'da çıkan yangında 7 ev kül oldu!

Samsun'un Yakakent ilçesine bağlı Gündüzlü Mahallesi'nde çıkan yangında sert esen lodos yangını bir anda büyüttü. Yangında yedi ev kullanılamaz hale geldi...

Beyoğlu'nda bir binada yangın meydana geldi!

Beyoğlu’nda bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı kadına yardım için tüm mahalleli seferber oldu. sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılan kadının şok geçirdiği belirlendi...

Şanlıurfa'da çırçır fabrikasında yangın çıktı!

Viranşehir ilçesinde çırçır fabrikasında çıkan yangında tonlarca pamuk zarar gördü. Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa karayolunun ilçe merkezi girişinde bulunan bir çırçır pres fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Zorlu Center'da çıkan yangında 1 ölü 6 yaralı!

İstanbul'da önceki gece Beşiktaş Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da çıkan yangında güvenlik şirketinin vardiya amiri Murat Delioğlu hayatını kaybettiği ve 6 görevli kişinin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Zorlu Center'da çıkan yangında bir kişi öldü!

Zorlu Center'ın R2 kulesinde 9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da bir yangın meydana geldiği belirtilerek, yangında iş ortakları güvenlik şirketinin vardiya amiri Murat Delioğlu'nun hayatını kaybettiği ve 6 personelin hafif yaralandığı bildirildi.

Adana'da yangın çıkan evde 2 çocuk öldü!

Adana'da bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 2 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybetti. Çocukların annesi dumandan etkilenirken onları kurtarmak isteyen kişi yaralandı.

1973 yılında Darphane'de yangın çıkmış!

1973 yılında Balmumcu'daki Darphane binasında çıkan yangında ''işletme vergisi makbuzlarının durduğu müze bölümü ile çatısı'' tamamen yanmış. Bir buçuk ton altının bulunduğu Darphane'de zarar iki milyon liraymış.

Çıkan yangınlarda 3 bin 100 hektar alan zarar gördü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Bu yıl çıkan 2 bin 137 yangında 3 bin 100 hektar yani yangın başına 1,45 hektar alan zarar gördü" dedi

gaziantepte çıkan yangında son durum Haberi

gaziantepte çıkan yangında son durum

 Halı üreten fabrikada yangın çıktı.Alınan bilgiye göre, 4. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki halı fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangını söndürme çalışması...