04 / 05 / 2024

Gaziantepte okul spor salonları

Gaziantepte okul spor salonları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında kentte bulanan okullarda atıl durumda olan spor salonlarının onarılarak, hizmete sunulması için protokol imzaladı.

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Fenerbahçe’de 4. okul yolda!

Devir anlaşması kapsamında daha önce toplam 3 bin 700 öğrenci kapasiteli üç okul ile bir de spor salonu inşa ettiren sarı-lacivertliler, denk derslik sayısını çoktan aşmalarına rağmen 600 kapasiteli bir ilkokul daha yaptıracak.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

İBB'den İstanbul'a 54 yeni spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 40 yeni okul spor salonu ve 14 spor tesisinin inşaatına devam ediyor.

İstanbul'da 80 okul ve 59 okul spor salonu açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan 80 okul ve 59 okul spor salonunun açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı..

Samsun Tekkeköy'e yeni okul yolda!

Samsun Tekkeköy Gökçe Karaoğlan Mahallesi’ne yeni bir okul yapılacak. Okul bünyesinde 10 derslik, yemekhane, spor salonu, konferans salonu, laboratuvar, ana sınıfı ve her türlü bilişsel ve fiziksel yapı bulunacak. 

Kocaeli'de bir okul daha spor salonuna kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte bir okulu daha spor salonuna kavuşturuyor.

Hayrabolu Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu'nun bahçesine yapılan Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Münir Karaoğlu'ndan spor salonu tepkisi!

Vali Münir Karaloğlu, okul spor salonlarının öğrencilerin olmadığı saatlerde mahalledeki bütün gençlere açık olmasını istedi. Karaloğlu, “Bu son talimatım olsun, okul müdürleri spor salonlarını halkın kullanımına açık tutacak" dedi.

Ordu'ya 5 yeni okul kazandırılacak!

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, 12 okul, 7 pansiyon ve 6 spor salonun inşaatının bitmek üzere olduğunu belirtti. Karataş, yatırımlarının bitmesi halinde çoğu okulun tekli eğitime geçeceğini söyledi.

Çanakkale'ye 2 yeni okul inşa edilecek!

Yıkılan Gelibolu Lisesi ile M.Akif Ersoy Anadolu Mesleki Lisesi arsalarına 2 adet 16 derslikli okul inşa edilecek. 2 okul, spor salonu ve öğrenci yurdunun inşaatlarına 2016 yılı içerisinde başlanacak.

Düzce'de 591.3 milyonluk 81 tesisin açılışı yapıldı!

Başbakan Davutoğlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur'an kursu gibi 591 milyon 371 milyon değerindeki 81 tesisin Düzce'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gaziantepte okul spor salonları Haberi

Gaziantepte okul spor salonları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, makamındaki imza töreninde, gençliğe dokunulacak en önemli alanın spor olduğunu söyledi. Sporla ilgili altyapıyı güçlendirmeye çalıştıklarını vurgulayan Şahin, "Gençlerimizin, fikren, bedenen, geleceğe hazırlamak, bizim en büyük görev alanlarımızdan bir tanesi. Gücümüzü birleştirip bu hedef kitlelerimiz üzerinde yarınlarımızı çok daha emin bir şekilde götürmemiz gerekiyor" dedi.



İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz da okullarda atıl durumda olan 19 tane spor tesisi bulunduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesinin işbirliğiyle bu tesislerden 17 tanesinin onarıldığını dile getiren Yanmaz, şöyle konuştu:


"Bu oklarımızdan 17 tanesi sizler tarafından onarıldı. Bunların kışlık bakımları artı bu okullardaki spor salonlarının yakıtları, temizliği, hizmetlisi sizin tarafınızdan yürütülecek. Biz okul dönemlerinde bu salonlarını kullanacağız. Akşamları, cumartesi ve pazar günleri yine 'Hayat Boyu Öğrenme ve Okullar Hayat Olsun'...