22 / 07 / 2024

gaziemir azra konutları

gaziemir azra konutları

İzmir Azra Evleri'nde teslimler hemen gerçekleşiyor, projede satışı devam eden son 2 konutun fiyatı 320 bin lira olarak belirlendi

Landor Gaziemir satış ofisi!

Landor Gaziemir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Çetmen, By Kepi ve Konfor ortak girişimi ile hayata geçirilen projede konutların satışları devam ediyor.

Landor Gaziemir güncel fiyat listesi 2018!

Landor Gaziemir güncel fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Ağustos 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Palandöken Hakbir İnşaat, Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye bastı. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, “Projelerimizi yatay büyümeyle geliştiriyoruz” dedi

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Palandöken Hakbir İnşaat, Gaziemir Sosyal Konutları için harekete geçti. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, “Projelerimizi yatay büyümeyle geliştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

İzmir Kale Garden Konutları'nda 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çevre Gayrimenkul tarafından İzmir Gaziemir'de inşa edilen Kale Garden Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 tipi konutlar bulunuyor.Projede fiyatlar 279 bin liradan başlıyor.

232 Flora Gaziemir ulaşım!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandıği proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. 232 Flora Gaziemir ulaşım bilgilerine göre Evka 7 Konutları'na yakın bölgede bulunuyor.

İzmir Kale Garden Konutları'nda 139 bin TL'ye ev!

Kale Garden Konutları 139 bin liradan başlıyor Çevre Gayrimenkul’un Gaziemir’de hayata geçirdiği 281 dairelik Kale Garden’da ilk 59 daire Ağustos’ta teslim edilecek. Projenin tamamı 2016 Aralık’ta bitecek

İzmir Gaziemir'de 14 saatlik su kesintisi!

İzsu Gaziemir'de bulunan pompa istasyonu ile Sosyal Konutlar Su Deposu'ndaki boruları yenileyeceğinden, yarın saat 09.00 ile 23.00 arasında ilçede sular kesilecek..

İzmir Gaziemir Doğa Park Evleri ödeme planı!

İzmir Gaziemir Doğa Park Evleri ödeme planı hakkındaki bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Tüm konutları 3 oda 1 salon dairelerden oluşan proje İzmir'de Koç İnşaat imzası ile yükseliyor...

Gaziemir Palmiye Park evlerinde satışlar tamamlandı!

İzmir Gaziemir Palmiye Park Evleri'nde satışlar tamamlandı, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarına yeni 23 başvuru

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuru sayısı 413'e yükseldi.

gaziemir azra konutları Haberi

gaziemir azra konutları

Azra Evleri Gaziemir'de Gümüş İnşaat imzasıyla 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 40 dairenin yer aldığı projede konut tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Gaziemir Azra Evleri'nde satışı devam eden son 2 adet 3 oda 1 salon dairenin fiyatı 320 bin lira olarak belirlendi. Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği Azra Evleri'nde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


İzmir Azra Evleri'nde; yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, fitness center, çocuk oyun alanları, peyzaj ve yürüyüş alanları bulunuyor. Proje Gaziemir Kaymakamlığı'na yakın konumda yer alıyor.



http://www.aligumusinsaat.com

0232 220 0303

Ceren...