21 / 05 / 2024

gaziemir duar alanı nerede

gaziemir duar alanı nerede

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İzmir'in ve İZFAŞ'ın gözbebeği fuarları olan IF WEDDING FASHION İZMİR ve MARBLE'ın başarı hikayesini anlattı, Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile birlikte bu fuarlarda dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi.

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına başlanıyor! İhalesi gerçekleştirildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 2'nci etabın yapım ihalesini de gerçekleştirdi ve sonuçlandırdı. Gaziemir Aktepe 2. Etap'ın yapımına böylece start verildi...

İzmir Gaziemir'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Sakarya Mahallesi, 289 ada 5 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor...

Gaziemir'deki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziemir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Atıfbey Mahallesi 1442 ada, 1 parselde yer alan 3 bin metrekarelik arsayı 9 milyon TL'ye icradan satıyor...

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm ihalesi 23 Mayıs'ta!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 2348 Ada-1 Parsel ve 2349 Ada-1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi işi ihalesi 23 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gaziemir'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 717 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk satış tarihi 3 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Gaziemir'de 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 165 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Landor Gaziemir güncel fiyat listesi 2018!

Landor Gaziemir güncel fiyat listesi 2018 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Ağustos 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İzmir Gaziemir'de 5,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Gaziemir'de yer alan arsa İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için  5 milyon 165 bin TL bedel isteniyor.

Gaziemir'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi'nde yer alan "arsa" vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satılıyor. 

gaziemir duar alanı nerede Haberi

gaziemir duar alanı nerede


İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Konak Rotary Kulübü'nün düzenlediği toplantıya konuk oldu. Örs, İzmir'in ve İZFAŞ'ın gözbebeği fuarları olan IF WEDDING FASHION İZMİR ve MARBLE'ın başarı hikayesini anlattı, Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile birlikte bu fuarlarda dünya liderliğini hedeflediklerini söyledi. 


Tözge de katıldı

Konak Rotary Kulübü'nün, döneminin 32'nci, kulübün 2 bin 196'ncı toplantısında, "IF WEDDING FASHION İZMİR-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı" ile MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı" konusuna yer verildi.

Konak Rotary Kulübü Başkanı Süreyya Perçin, Asbaşkan Tayfun Şenol, Genel Sekreter İlkay Söylemezoğlu, kulüp üyeleri ve İzmirli ünlü işadamı Erdoğan Tözge'nin de katıldığı toplantı, İzmir Kordon Oteli'nde düzenlendi. Toplantıya konuk olarak katılan Örs, İzmir'in önünün açık olduğunu belirterek, "İzmir'in, içinde bulunduğu coğrafyası ve çağdaş vizyonu ile daha çok hizmetler sektöründe...