16 / 05 / 2024

Gaziemir Evka-7

Gaziemir Evka-7

Moloz dökümüne kapanan Gaziemir Evka-7 mevkiindeki 24 dönümlük taş ocağını dolduran İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üzerinde yepyeni bir kent ormanı kuruyor

TOKİ'den İzmir Gaziemir'e hükümet konağı müjdesi!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Gaziemir'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Sakarya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 717 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk satış tarihi 3 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Gaziemir Aryom Koru Evleri satışları 7 Ocak'ta başlıyor!

Gaziemir'de hayata geçirilen 1 +1, 2+1,3+1,4+1 dışında bahçe ve çatı teraslı Aryom Koru evleri, 269 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla alıcılarıyla buluşacak.

232 Flora Gaziemir ulaşım!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandıği proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. 232 Flora Gaziemir ulaşım bilgilerine göre Evka 7 Konutları'na yakın bölgede bulunuyor.

Gaziemir 232 Flora satılık!

Blokların 5 ile 6 kat arasında değişiklik gösterdiği proje toplam 7 bin 31 metrekare arsa alanında yükselecek. Gaziemir 232 Flora satılık daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

232 Flora Gaziemir fiyatları!

2+1 dairelerin alanları 105 metrekareden başladığı proje toplam 7 bin 31 metrekare arsa alanında inşa edilecek. 232 Flora Gaziemir fiyatları 7 Kasım 2015 'ten sonra belirlenecek.

232 Flora Gaziemir satılık!

Toplam 7 bin 31 metrekare arsa alanında yükselecek olan projede 100'e yakın daire yer alıyor. 232 Flora Gaziemir satılık daire seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Gaziemir kurşun fabrikasına 5.7 milyon TL ceza kesildi!

Yıllar önce kapatılmasına rağmen radyoaktif maddelerin halen çevre kirliliğine neden olduğu saptanan Gaziemir'deki Aslan Avcı Döküm Sanayi kurşun fabrikasına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 5.7 milyon TL ceza kesildi...

Tehlikeli atıkları toprağa depolayan fabrikaya 5.7 milyon TL ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, tehlikeli atıkları toprağa depolayan Gaziemir'deki eski kurşun fabrikasına 5.7 milyon TL para cezası kesileceğini açıkladı

Eski kurşun geri kazanım fabrikasına 5,7 milyon liralık ceza kesildi!

Mehmet Emin Birpınar, Gaziemir'de radyoaktif atıkları toprağa gömüldüğü ileri sürülen eski kurşun geri kazanım fabrikasına 5,7 milyon liralık ceza kesildiğini, bunun Türkiye'de verilmiş en yüksek çevre cezası olduğunu bildirdi.

Doğa Park Evleri teslim tarihi!

Doğa Park Evleri teslim tarihi bilgisi kapsamında projedeki konutların 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor, fiyatların 335 bin liradan başladığı proje Evka 7 'ye yakın konumda inşa ediliyor...

Doğa Park Evleri nerede?

Doğa Park Evleri nerede sorusuna yanıt olarak Gaziemir Serbest Bölge'ye ve Evka 7'ye yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, anahtar teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede satışlar devam ediyor...

Koç İnşaat Doğa Park Evleri!

Koç İnşaat Doğa Park Evleri 'nde minimum fiyat 335 bin lira olarak belirlendi. Evka 7'ye yakın konumda inşa edilen Doğa Park Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Gaziemir Evka-7 Haberi

Gaziemir Evka-7

Alana ilk ağacı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gaziemir Gençlik Merkezi öğrencileri ve Gaziemirli vatandaşlarla ile birlikte dikti.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, moloz ve inşaat atıklarının çevreye zarar vermeden depolandığı Gaziemir Evka-7 moloz döküm sahasında kent ormanı oluşturuyor. İZBETON tarafından 2010 yılından bu yana işletilen ve geçtiğimiz yıl kapasitesini doldurarak moloz dökümüne kapanan 24 dönümlük taş ocağının üzerine 1550 fıstıkçamı ve servi ağacı dikimine başlandı. Ağaçlandırma çalışmalarını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katıldığı bir törenle start verildi. Törene Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’la birlikte Gaziemirli vatandaşlar ve gençlik merkezi öğrencileri de katıldı. 


Türkiye’nin en pahalı kent ormanı

İzmir Büyükşehir...