22 / 07 / 2024

gaziemir yeni fuar alanı ihalesi

gaziemir yeni fuar alanı ihalesi

İzmir'in iki projesinin de ihale sorunları çözüldü, ay sonunda fuar temellerinin atılması planlanırken, Balçova'daki tesislerin yenilenmesi için de firmaya yer teslimi yapılacak

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

İzmir Gaziemir'e 483 konutluk yeni proje geliyor!

S.S. İzmir Otoskop2 Konut Yapı Kooperatifi, İzmir Gaziemir'de 483 konutluk yeni proje inşa edecek. 483 konutun yer alacağı proje 211 milyon 794 bin 207 TL'ye mal olacak.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

Zone Gaziemir'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

Landor Gaziemir'de 435 bin TL'ye! Yeni proje!

Çetmen, By Kepi ve Konfor Ortaklığı ile inşa edilen Landor Gaziemir'de lansmana özel fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor..

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

Arma Gaziemir projesi görücüye çıktı!

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı.

Arma Gaziemir projesi geliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle kente değer katan, Yunus Yunusoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Gaziemir'de yeni bir projeye imza atıyor.

Musa Çiçek İnşaat yeni ofisini açtı!

İzmir’e kazandırdığı seçkin konut projeleriyle dikkat çeken Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir Akçay Caddesi’nde bulunan yeni merkez ofisini düzenlenen görkemli törenle hizmete açtı

İzmir Büyükşehir’den 13 yeni saha!

Gaziemir, Çiğli, Foça, Dikili, Seferihisar, Karabağlar ve Tire’de yeni semt spor sahaları kurabilmek için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha çok çocuk ve gencin sporla buluşmasını sağlayacak.

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

gaziemir yeni fuar alanı ihalesi Haberi

gaziemir yeni fuar alanı ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi uzun zamandır üzerinde çalıştığı Gaziemir fuar alanı ve Balçova'daki teleferik tesislerinin bu ay sonunda inşaatına başlanması planlanıyor. Gaziemir'deki yeni fuar alanı projesinin 350 milyon liraya mal olması...